@niniyar_5  
@مونا_تهرانی  
@niniyar_3  
سلام وقتتون بخیر.
نینی یار سه پیامم رو جواب داده بودید تو تاپیکی که ترکیده و ندیدم.
میشه بگید چرا در برابر توهینها، هیچ عکس العملی از شما نینی یارها نمیبینیم؟
سایت پر شده از توهین به مقدسات. همین ماه پیش بود فکر کنم دو نفر به ائمه(ع) توهین کردند اسکرینش هم دارم، نینی یار شب اومد و هییییچ عکس العملی نشون نداد و اون آدم کاربریش هنوز موجوده. اخیرا هم اومده بود تو تاپیکم بهم میخندید که ببین همتوهین کردم هم هنوز هستم و هیچ اتفاقی نیوفتاد!
اونوقت من الان اومدم دیدم دو تا تاپیک آخرم که نه ممنوعه بود نه توهینی توش بود و اتفاقا خیلی هم آگاه کننده بود ترکیده. میشه بگید چرا؟
میشه بگید چرا چند نفر از کاربرهای معروف که صبح تا شب در حال جنجال به پا کردن و فتوا دادن از خودشون و توهین به کاربرها و انحراف کردن هستند، همیشه تا کسی بهشون اعتراض میکنه شما رو صدا میزنند شما هم حمایتشون میکنید؟ حتی بارها دیدم از تاپیکی خوششون نیومده با اینکه تاپیک هیچ موردی نداشت و نینی یتر ۳ و ۵ رو تگ کردند و تاپیک ترکید! به همین راحتی! نینی یار شب هم الحمدلله نگم بهتره. پارسال تاپیک پیاده روی اربعین من رو که هیچ چیز ممنوعی توش نبود بدونتوضیح اومد قفل کرد! اصلا چرا اونها هنوز کاربریشون رو دارند در حالیکه همیشه موارد ممنوعه رو زیر پا میذارن؟
برای تک تک گفته هام سند دارم
من جواب میخوام اگر جواب نگرفتم به بالاتر از خانم تهرانی پیام میدم
و این اعتراض فقط اعتراض من نیست، اعتراض تعداد زیادی از کاربران سایت هست که از دست سیاستهای نادرست گردانندگان سایت به ستوه اومدند.