2777
2789
شمام اروق ذاشتی ؟دقیقا منم داشتم اروق استرسی بهم گفتن اینااسترسته فک کنم مث همیم....دارو مصرف نکردی ...

من ازمایش هم دادم علایم مریضی های معده شبیه همه،ولی نه دکتر به من گفت سنت کمه برو استرستو کنترل کن چون من اصلا با دارو های ضد استرس هم اوکی نبودم کلا هیچی نداد،فقط گفتم خودم ویتامین ب کمپلکس خوردم به صورت تجربی میگم برای من خوب بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم داره 

آندوسکوپی داد مشخص شد 

فشار و سنگینی روی قفسه سینه 

آپنه خواب 

از خواب می پرید 

تنگی نفس و احساس اینکه نمیتونه خوب نفس بکشه مخصوصا شبا

ورم معده 

دو روز یکبار هم بالا می‌آورد مثل زرد آب 

فکر کنم اینا 

ولی در کل با آندوسکوپی مشخص شد 

الان دارو میخوره خوبه

کاربری دو نفره   
من اروق پدرم دراورده اروق شدید وقتی استرسیم یاغذامیخورم همین....حالام دارم دارو میخورم.پس خوب شذین خ ...

اره حتما خوب میشین اصلا نگران نباش،خوب میشه ایشالااا حتمااا

اره حتما خوب میشین اصلا نگران نباش،خوب میشه ایشالااا حتمااا

ممنون ب یادم باش🥹سنم کمه....دلم گرفته دیشب ازبغض گریه کردم استرسم تشدید شد چون ی بیشعور اینجا نوشته بود کسیکه ورم داره سرطان داره

همسرم داره آندوسکوپی داد مشخص شد فشار و سنگینی روی قفسه سینه آپنه خواب از خواب می پرید تنگی نفس و اح ...

چندوقته درگیرن 

اروقم میزنن؟

نگفتن از استرس و اعصابه؟

ینی درمان داره.یکی اینجا نوش بود سرطان میشه عصبی شدم انقد گریه کردم ک نزدیک بود بمیذم

ممنون ب یادم باش🥹سنم کمه....دلم گرفته دیشب ازبغض گریه کردم استرسم تشدید شد چون ی بیشعور اینجا نوشته ...

اوووههه نه بابااا،منم وقتی راجب مریضی هام اینجا سرچ میکنم به همین چیزا میخورم چند سال بابت همین چیزا افسردگی گرفته بودم،اصلاااا اینجوری نیست نگران نباش اصلا

چندوقته درگیرن اروقم میزنن؟نگفتن از استرس و اعصابه؟ینی درمان داره.یکی اینجا نوش بود سرطان میشه عصبی ...

چرا عزیزم 

همسرم قبلا هم مشکل معده داشت ولی دکتر نمی‌رفت 

کلا ارثی یکم مشکل ورم و..دارن 

داشت ولی شدید نبود حس نمیشد 

تا اینکه دچار حمله پنیک شد معدش قفل شد

چندین روزه اذیته

متخصص. اعصاب روان رفتیم دارو داده

برای معده هم دارو دادن

تا میتونی عصبانی نشو 

ریلکس کن 

ورزش کن 

ولی سرطان و...نیست خدا نکنه اصلا فکرشو نکن عزیزم سرطان کجا بود