یکی از اخلاق های بده شوهرم بی احساس بودنش هست ک خیلی اذیت میشم خیلی زیاد ..شیطونه میگه بچه هامو ول کنم برم لیاقتمو نداره بارها شده ک قصد رفتن کردم ولی اون اومده باهام حرف زده شوخی کرده و من بخشیدمش وباز اتفاق افتاده ..چیکار کنم؟شما چی ؟چ رفتارهایی دلتون رو میشکنه
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
اینکه هیچگونه انتقادی رو درباره ی خانواده ش نمیپذیره وقتی عصبانی میشه انگار یه آدم روانیه خیلی بی تربیت و احمق میشه و هر چی از دهنش درمیاد میگه کلا واکنش هایی که تو عصبانیت نشون میده اصلا متناسب نیست و به وسایل خونه آسیب میرسونه چند باری هم سمت من حمله کرده و کتک زده ولی بعد دوسه روز میخواد کاملا عادی باهاش برخورد کنم انگار هیچ کاری نکرده...
زود جوش هست حتما باید توی پرت کردن یا کندن یه چیزی حرصش خالی کنه که منو نزنه
توی جمع و... فرقی براش نداره بخاطر پیدا بودن ی کوچولو گردنم ناراحتم میکنع و کلا جلوی بقیع براش مهم نیستم
اصلا توی بچه داری جایی بریم کمک دستم نیس
ی کم حسابگر هست
تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠 من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
جدا شو ..تو که راحت میتونی مدرک جمع کنی از خیانتاش بعددرخواست طلاق بده
نمیتونم دوتا بچه مریض دارم خونوادم گردن نمیگیرن بچهامو باطلاقم موافقن ولی بدون بچها سه تا بچه دارم شرایط خونوادم سخته پدرم فوت کرده برادر بزرگم مستاجره دوتا بردار مجرد دارم ی خواهر پشت کنکوری.. من از خیلی وقته دیگه زندگی نمیکنم فقد بخاطر بچهام دارم ادامه میدم