2777
2789
اگه غسل و وضو برات مهمه و اعتقاد داری نکار چون باطله...

خیلی وقته انجام میدم یک ماهه ناخونام شکسته نرفتم 

جدا اگه غسل نکنی چه اتفاقی میوفته 

با حموم کردن و شستشو فرقش چیه 

قبلا اصلا غسل نمیکردم یک ساله انجام میدم 

اما هنوز متوجه تفاوتش نشدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه اعتقاد داری و غسل و وضو رو انجام میدی خدا گفته هیچ مانعی نباید باشه تا کامل انجام بشه..پس باید به حرف خدا گوش کنیم...من ۳۰ سالمه ۷ سال پیش افتاد تو سرم که بکارم اما به خاطر این مسئله تحقیق کردم فهمیدم غسل و وضو باطله و پشیمون شدم...

وظیفم بود بگم عزیزم...به هرحال بهتره خودتم تحقیق کنی و مطمئن شی تصمیم درست بگیری❤️❤️...

اره اما حس میکنم دستام زشت شده حتی زورم میاد هر ۲۷ روز یه بار پول مفت بدم به ارایشگرا ی افاده ای 

اره اما حس میکنم دستام زشت شده حتی زورم میاد هر ۲۷ روز یه بار پول مفت بدم به ارایشگرا ی افاده ای

زشتی رو توی چی می‌بینی..به ناخونات برس و تقویتشون کن..من همسرم همون موقع که افتاد تو سرم ناخن بکارم بهم گفت من بدم میاد بری بکاری دوست دارم طبیعی باشه ولی خودت میدونی مجبورت نمیکنم...اما من واقعا کار خدا بود که رفتم تحقیق کردم فهمیدم که آدم همیشه ناپاک باشه عواقب خوبی نداره...منی که نماز میخونم غسل برام مهمه پس باید درست انجامش بدم تا خدا ازم راضی باشه...توام امیدوارم به این نتیجه برسی..من الان خوشحالم که اصلا نکاشتم و پشیمونم نیستم