2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=349144340]غبطه با حسادت فرق داره گلم  غبطه یعنی از اینکه اونا دارن خوشحالی وکاش تو هم داشتی و این کاملا ...[/QUOTEنمی دونم نه نمیخام اونا طوریشون بشه ولی نمی تونم هم تحمل کنم کاش میرفتم یه شهر دیگه،،، اونا جوان هستن و من سن و سالی ازم گذشته تازه یکیشون بچه دوم و یکی سوم هست 

[QUOTE=349144340]غبطه با حسادت فرق داره گلم غبطه یعنی از اینکه اونا دارن خوشحالی وکاش تو هم داشتی و ...

به سرنوشت خودت راضی باش 

میدونستی بعضی ها هم بچه دارن ولی آرزو می کنن کاش نداشتند 

بچه نداشتن یه درده 

داشتنش هزار راه نرفته اس که باید بری تهش هم معلوم نیست 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
به سرنوشت خودت راضی باش میدونستی بعضی ها هم بچه دارن ولی آرزو می کنن کاش نداشتند بچه نداشتن یه درده ...

چی بگم خدا منو ببخشه پس چرا به یه عده هم بچه سالم میده هم شوهر خوب و دست و دل باز مایه آبرو هم وضع مالی خوب،،، کاش یکی منو میبرد میدونی سر کوفت بهم میزنن حالم بده به چشم رحم بهم نگاه می کنن

چی بگم خدا منو ببخشه پس چرا به یه عده هم بچه سالم میده هم شوهر خوب و دست و دل باز مایه آبرو هم وضع م ...

آوای دوهل از دور خوش است 

بیخیال باش بشین و صبر کن

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد