2777
2789
پوسیدگی داره؟

سیگار میکشم خبر مرگم شیرینی ام زیاد میخورم پوسیدگی نمیدونم ولی خب چنتا دندونام عقبیا وسطاش سیاهی داره نمیدونم راستش دندون پزشک نمیرم فعلا از ترس هزینه هاش ، فقط ظاهری لبخند دندونام معمولیه زرد نیست آبروریزی نیست ولشون کردم فعلا کلا🤷‍♀️🤦‍♀️

سیگار میکشم خبر مرگم شیرینی ام زیاد میخورم پوسیدگی نمیدونم ولی خب چنتا دندونام عقبیا وسطاش سیاهی دار ...

مسواک بزن پوسیدگیش بیشتر نشه 

من دندون آسیابم یه کوچولو شکست دیروز واسه عصب کشی و پر کردن شش و هشتصد گرفت ،بیمه هم قبول نمیکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خبلی شدید ورم کرده ی طرف صورتمقرص چرک خشک کن مصرف میکنمامروز صب اینجوری شده بنظرت برم دکتر؟

تا بدتر نشده برین.

اشتباه منو نکنین.

من حدود ۷ روز صبر کردم و عذاب کشیدم. دیدم نه تنها دردم کم نمی‌شه، بلکه بیشتر هم می‌شه.

مسواک بزن پوسیدگیش بیشتر نشه من دندون آسیابم یه کوچولو شکست دیروز واسه عصب کشی و پر کردن شش و هشتصد ...

یا ابلفضل چ گرون ، من روزی سه بار مسواک میزنم نخ دندون استفاده میکنم در این حد رسیدگی میکنم ولی خب کافی نیست دندون خیلی مهمه ایشالا پول دستم بیاد حتما میرم دندون پزشک انقد ک گرونه آدم وحشت میکنه خیلی بده وایسی کار ب درد بکشه تازه بری ، خداکنه درد دندونم بخوابه بخداااا پوووول ندارم فعلا کلی چاله چوله دیگه دارم😫😫😫

اره منم خبر نداشتم از هزینه ها، رفتم اولش هنگ کردم ولی دیگه باید انجام میدادم

ایشالا ک درست میشه فقط برا منم دعا کن دندون دردم قطع شه فعلا خیلی درگیرم پامو نمیتونم بزارم دندون پزشکی تازه ی دوزار پول جمع کردم اصلا پس انداز انگار ب من نیومده🥺🥺🥺

ایشالا ک درست میشه فقط برا منم دعا کن دندون دردم قطع شه فعلا خیلی درگیرم پامو نمیتونم بزارم دندون پز ...

گاهی الکی هم درد میگیره ،مسکن بخور فعلا ایشالا دیگه درد نگیره 

واسه من دیگه دردش یکسره شده بود و با مسکن هم قطع نمیشد که رفتم