2777
2789
خودش دلش بچه میخاد اگر میخاد بگو تا نری منم درمان نمیکنم از من گوش بگیر خودت اوابوست بخور ضرر نمیکنی

خودش که عاشق بچه است اما میگه مشکل از من نیست تو برو خودت رو درمون کن 😑

ممنونم عزیزم اسم این دارو رو زیاد شنیدم.هیچ دکتری برام تجویز نکرده.

داروخونه آزاد میفروشن بدون نسخه؟

طرز مصرفش چجوریه؟

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
خودش که عاشق بچه است اما میگه مشکل از من نیست تو برو خودت رو درمون کن 😑ممنونم عزیزم اسم این دارو رو ...

رو خودش نوشت روزانه ۴تا اما یه دکتر اسمی گفت ۲تا ولی به نظرم تو‌۳تا بخور خیلی عالیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو خودش نوشت روزانه ۴تا اما یه دکتر اسمی گفت ۲تا ولی به نظرم تو‌۳تا بخور خیلی عالیه

ممنون عزیزم. امیدوارم خبر بارداریت رو بزودی بیاری ♥️راستی مثلا دکترم گفته دو تا بخور من همزمان خوردم که یادم نره اخه قرصام زیادن. بنظرت همزمان بخورم بهتره یا یکی صبح یکی شب؟

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
هم زمان عزیزم

ممنونم بانو جان 🌹

راستی روز ۱۴سیکل برم سونو خوبه دیگه نه؟

زودتر که فولیکول یا ازادسازی اتفاق نمی افته که،نه؟