چند روز پیش خونمون بود کلی تیکه بارونم کرد و رفت و من قسم خوردم دیگه خونمون راهش ندم😐
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا مادر شوهر منم خسیسه باز خوبه تو رو دعوت کردن منو که حتی بعد عقدم برای پاگشا دعوت نکردن هرموقع هم میرفتم اونجا غذاهای آبکی درست میکرد
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
قورمه سبزی گذاشته بودم با سالاد شیرازی سبزی خوردن و فلفل و زیتون بعد میگفت ترکی بازی درآوردی با قورمه سبزی سالاد کاهو میذارن😐😐😐
منم بعد اینکه رفتن به شوهرم گفتم به احترام تو چیزی نگفتم وگرنه من مسئول مواد غذایی نخورده مادرت نیستم ببینم چی نمیخوره تو حسرتشه براش درست کنم ترکم افتخار میکنم ترکم حداقل شعورم از ننه کثافتت بیشترِ😡😑
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
مگه ترکا چشونه چقد بی فرهنگ میگفتی من چیزایی ک خودم دوست دارم بخورمو تو سفرم گذاشتم میخوای بخور نمیخ ...
والا بخدا خیلی بیشعوره تا یه چی میشه میگه وا ترکی بازی درآوردی وا فلا وا ترک شدی البته من جوابشو میدم ولی به احترام شوهرم واقعا گاهی سکوت میکنم
😓😓😓😓