2777
2789
عنوان

کهیر و جای کهیر

64 بازدید | 11 پست

سلام عزیزای دل

دختر من ۱۸ ماهشه،۳ هفته ی پیش بدنش دونه های مسطح و بدون خارش زد. تمااااام بدنش ،بردم دکتر گفت آلرژی داده به یه ماده غذایی،دارو داد ،بعد چهار روز دونه ها رفت ولی الان ۱۵ روزه وقتی زیاد فعالیت میکنه یا گرمش میشه یه چیزی شبیه توری قرمز میاد رو پوستش،هنوزم داره آنتی هیستامین میخوره.به هر کی میگم،زمان میبره کامل از بین بره. شما تجربه ایی دارین؟☘️

من خودم دیشب کهیر زدم،طبیعیه،مخصوصا واسه پوست بچه ها،خوب میشه،هوام گرمه،پوست براثر گرما دون دون میشه

دونه نیستا،صاف و بدون خارشه…آخه با اینهمه دارو کی کامل خوب میشه پس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باتوجه به چیزایی که میگی حس میکنم بخاطر گرماس که با فعالیت هم قرمز میشه،بدنشو خنک نگهدار وزیاد گرمی بهش نده،یه روز دریمونم حداقل یه دوش بگیره

منم بچه ام بستری شد بخاطر کهیر چون قرص خیلی تلخ بود نمی‌خورد مجبور بودن بستری کنن تزریق کنن امپولشو

ای بابا طفلکی. به چی حساسیت داد؟الان بهتره؟

سلام منم کهیر پوستی زدم.  ب صورت لکه های قرمزه ی جاهای شبیه دون دون میشه ولی جوش نی. زیادم خارش ندارن خودشون می یان و میرن.    حدود چند روزه مال شما خوب شد؟   چه داروهای استفاده کردی. ظاهرا امپول. کورتون زدم. اثر نداشت.  داروی دیگه یاید بزنم؟