2777
2789
عنوان

شما ها همتون شوهرتون شغل های خوبی داره هیچکس شوهرش کارگر نیست اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 99 پست
معلم شدی؟

این هفته میگن جواب ها میاد توروخدا دعام کنید   

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

آره عزیزم وانت پیکان داره لب جاده وامیسته تربارمیفروشه دعاکن جواب نهایی ازمونم که بیاد من قبول نهایی ...

خدا بهتون برکت بده انشالا موفق باشی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو نینی سایت همه یا پزشکن یا دانشجوی پزشکی یا استاد دانشگاه 

شوهراشونم تا حالا ندیدم تو تاپیکا کسی بگه کارگره همه از دم میلیاردر و پولدار

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

خدا بهتون برکت بده انشالا موفق باشی

سلامت باشی عزیزم ♥ 

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

الان اخه اکثریت درامد های خوبی دارن

منتها توان خرید مردم اومده پایین

🤦🏻‍♀️

منکه پدر خودم کارمند رسمیه بعد سی و اندی سال مونده تو خرج و مخارج

همسرم شغل ازاده (طلافروشه)باز یکم اوضاع بهتره

در کل همه موندیم:)

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱
درسته قبول دارم . ولی این بیشتر برای قدیما بود الان قشر کارگر خیلی پیشرفت کردن و هم خودشون هم خانماش ...

اینا بلدن زندگی کنن پدر منم کارگره اصلا به فکر پیشرفت نیست یه قاشق برا خونه زورش میاد بخره تنها برنامش اینه قبل از رسیدن به سرماه حسابش خالی باشه 

آره عزیزم وانت پیکان داره لب جاده وامیسته تربارمیفروشه دعاکن جواب نهایی ازمونم که بیاد من قبول نهایی ...

عزیزم اگه اشکال نداره درخواست دوستی بدم درمورد آزمون استخدامی چندتا سوال دارم

بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!
وای منم منتظرمفکر کردم آموزگاری هستیخدا کنه جفتمون قبول بشیم

وووای عزیزمممم ان شا الله  یاخدا  یعنی ازاسترس و انتظار مردمممم.. میگم واستون تحقیقات محلی انجام دادن؟ ب گوش ت رسید؟