2777
2789
عنوان

شما ها همتون شوهرتون شغل های خوبی داره هیچکس شوهرش کارگر نیست اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 99 پست

دختر کارگر هستم و همسرم هم کارمند نیست ‌ولی کارگری مردم رو میکنه تقریبا و وضعمون شکر خدا خوبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارره دیگ ولی اسمش خوب نیست همه به کارگر به دید یه بدبخت نگاه میکنن با اینکه شاید حقوقشون با یک کارمن ...

دامادمون کترگره سرکت کار میکنه ۱۸ میگیره بیمه هم داره 

نامزدمن معلمه ۱۲ میگیره

حالا بگین کارگری بده 

واقعا؟

آره عزیزم وانت پیکان داره لب جاده وامیسته تربارمیفروشه دعاکن جواب نهایی ازمونم که بیاد من قبول نهایی بشم و معلم شم. 

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

همینطور که اینجا تقریبا هشتاددرصدشون پزشک و دانشجوی پزشکی هستن یا دندان هستن پس طبیعتا همسرانشون هم رییس بانک، رییس شرکت،.....  هستن دلبندم  کاملااااا طبیعی👌

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه کارمند سادست و حقوقش کمه خدایی

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
درسته قبول دارم . ولی این بیشتر برای قدیما بود الان قشر کارگر خیلی پیشرفت کردن و هم خودشون هم خانماش ...

آخه بستگی داره کارگر کجا باشن.مثلا شرکت نفت خیلی خوب حقوق میدن

برادر شوهرام کارگر هستن حقوقشون از شوهرم که معلم ورزشه بیشتره اونجوری که من قناعت می کنم جاریام اصلا مثل من نیستن ولی ازنظر مادرشوهرم همسرم کارمنده اونا کارگر ما داریم اونا ندارن 

ارره دیگ ولی اسمش خوب نیست همه به کارگر به دید یه بدبخت نگاه میکنن با اینکه شاید حقوقشون با یک کارمن ...

میدونی فرقشون چیه . کارمند استخدامی امنیت شغلی داره و میدونه هیچ وقت بیکار نمیشه . خیلی راحت میتونه وام بگیره یا ضامن وام بشه ولی کارگرا الان اکثرا قراردادی هستن ممکنه شرکت تعدیل نیرو کنه و یهو از کار بیکار بشه . ممکنه یه کارگری الان درآمدش از یه کارمند هم بیشتر باشه ولی بنده خدا ممکنه یهو سال بعد بیگار بشه بدیش اینه

دامادمون کترگره سرکت کار میکنه ۱۸ میگیره بیمه هم داره نامزدمن معلمه ۱۲ میگیرهحالا بگین کارگری بده

کارگری درامدش بیشتر 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹