2777
2789
عنوان

از خوب و بدی خوابگاه دانشجویی بگید

1031 بازدید | 66 پست

از خاطره ای که داشتید یا دارین بگین 

محیطش چطوره با بچها کنار میآید تو هر اتاق چند نفرین

من شنیدم اونجا دزدی میکنن 

و لطفا ذکر کنید کدوم شهر هستید و یه سوال اینکه مطابق رشته دانشگاهی به شما خوابگاه میرسه یا تو خوابگاه همه نوع دانشجویی هست؟

اگه خاطره شیرین یا تلخی هم داشتید بگید ممنون

از همه چیز مهم تر هم اتاقیان

اکه خوب باشن ک کلی خوش میگذره ولی اگه بد باشن بد ترین تجربه خوابگاهی رو برات رقم میزنن

برا من خیلی خوب بودن

و واقعا همه چی عااالیه((:

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بوشهر درس میخونم 

تو خوابگاه، دانشجوهای همون دانشگاهمون هستن فرقی نمیکنه از هر رشته ای که باشن 

برای من خوابگاه خوبه، از خانواده که دور بشی چیزای جدید یاد میگیری، مستقل میشی، با ادمایی با فرهنگای مختلف روبرو میشی، اتفاقات جدید ممکنه برات پیش بیاد 

همه چیز به خودت بستگی داره، خوابگاه برای ادمای اجتماعی خوبه، خوابگاه های ما 6 نفره و 8 نفره بود 

کلا من با دوستام هم اتاقیم 

سرقت در حد شیطنت های دانشجویی مثل کش رفتن مواد غذایی داخل یخچال و کتاب و... هست برای خودمن اتفاق افت ...

😂😂😂😂 اینا خوبن من شنیده بودم پول تو جیبی هم خوابگاهی هاشونو میدزدن

کدوم شهری عزیزم؟ خاطره ای نداری تعریف کنی؟

خاطره که زیاده

یه بار ساعت ۱۱ شب همه رفتن سر تختاشون

و برق هم خاموش بود

اتاق ما جوریه ک دید نداره ببینی مثلا طرف داره چیکار میکنه

ساعت طرفای سه بود یهو گشنمون شد دیدیم همه بیدارن پاشدیم رفتیم ماکارونی گذاشتیم 😂فکر کن ساعت ۳ صب

پنجم خوردیم😂

خیلی خوبه خوابگاه واقعا

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

میتونه بهترین دوران زندگیت باشه 

اولا سعی کن برا خودت ارزش قائل باشی اینطوری بقیه هم برات ارزش قاعلن بعد اساس رو بزار دوستی اگه کسی هم اشتباهی کرد بی اعتنایی کنی یا آروم جوابشو بدی درست میشه معمولا 

به شخصه تنهایی و اومدن بیرون از خوابگاه نبودم کرد و حسرتم اینه کاش خوابگاه می موندم

من بوشهر درس میخونم تو خوابگاه، دانشجوهای همون دانشگاهمون هستن فرقی نمیکنه از هر رشته ای که باشن برا ...

نظراتمون مشترکه❤️ منم می‌خوام مستقل باشم...

برات آرزوی موفقیت میکنم عزیزم 

خاطره که زیادهیه بار ساعت ۱۱ شب همه رفتن سر تختاشونو برق هم خاموش بوداتاق ما جوریه ک دید نداره ببینی ...

وای ما هم نصف شب دمپخت درست کردیم😂😂 

ترمای اول از اون اتاقای شلوغی بودیم ک برا هیچکس ارامش نذاشته بودیم، نصف شب صدای خنده و بازی چ جیغ واای😂😂الان عاقل شدیم

2810