2777
2789

عزیزم این چه حرفیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون خنگولا چکار به خوب وبد واقع دارن

گاهی میان لونه میسازن تو خونه ما هیچ اتفاق خوب یا بدی نیفتاده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ما یمدت داشتیم تو خونه 

خیلی دوستشون داشتم کلی هم جوجه داشتن 

اتفاقا پرنده تو خونه باشه خیلی خوبه از همه نظر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
بیشتر ببینید

سلام عزیزم

بیخیال این حرفا

من که هر وقت گنجشک یا قمری(ما بهش میگیم پاختر)بیاد خونمون براشون غذا و آب میزارم و به اینکه خوب باشه یا بد اصلا فکر نمی‌کنم.تو این گرما خیلیم خوبه آب براشون بزاریم و گاهی یکم از برنجی که میگیم بزاریم براشون

یه ماهه دوتا نی نی گربه داخل حیاطمونن خیییلی حس خوبیه🥰🥺

والا مادرم اعتقاد داشت....

نمیزاشت لونه درست کنه تو درخت خونمون.

هر وقتم اگر ب زوری لونه میکرد دیگه مامانم مواظب بود ک بچهاش نمیرن.غذا و اب....براش میزاشت.

خدای نکرده بچهاش میمردن واقعن ب چشمم چند بار دیدم اتفاق بدی میفتاد.کسی میمیرد یا ....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید