2777
2789
عنوان

شوهرم دو روز دوروز ناپدید میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 40 پست
شغل شوهرت چیه

راننده هست

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از قبل هم بوده هرجور بوده تحمل کردم الان احساس میکنم دیگه نمیتونم ادامه بدم دارم منفجر میشم تهران هس ...

خب عزیزم .وقتی می بینی اینجوریه و عوض نمیشه تو چرا خودت رو عذاب میدی . تو هم مثله خودش باش .

خوب کجا میره بهت نمیگه

رفیق بازی الافی و ولگردی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خدا نکنه چندسال ازدواج کردی

نزدیک ب ۷سال

خب عزیزم .وقتی می بینی اینجوریه و عوض نمیشه تو چرا خودت رو عذاب میدی . تو هم مثله خودش باش .

من چکار میتونم بکنم من حتی پول یه تاکسی ندارم 

۳۱سالم بچه دار نمیشیم

عزیزم بعضی وقتا بین بدوبدتر باید یکی رو انتخاب کنی و عاقلانه اینه بد رو انتخاب کنی

بگم که همسن هستیم و خیلی خوب درکت میکنم

اگه سخت گیر نیست سر کار برو یا ازش پول بگیر و با دوستات تو هم تفریح کن

خلاصه حتما این زندگی ی چیزی داره که به خونه پدرت ترجیح میدی پس همون خوبی ها رو تقویت کن و زندگیت رو کن اصلا انگار ن انگار شوهری داری

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

نزدیک ب ۷سال

باهم نسبت فامیلی دارین،،برا همچین آدمی رو باید فقط خرج بندازی رو دست ش،،حتما باشگاه برو تا فکرت آزاد بشه،،ورزش آدمو شاد و سبک می‌کنه ،،حتما داخل خونه بحث دارین که اون بیرونه ترجیح میده به خونه،،،برا خودت کیف کن تحویل ش نگیر ببین چه جوری میاد سراغت،شاد باش لباس رنگی بپوش،لبای جدید بخر برا خودت،،،

عزیزم بعضی وقتا بین بدوبدتر باید یکی رو انتخاب کنی و عاقلانه اینه بد رو انتخاب کنیبگم که همسن هستیم ...

بمن هیچ پولی نمیده تنها خوبیش اینه تو این خونه راحتم تنهام انگار عادت کردم ب تنهایی من حوصله کسیو ندارم 

بمن هیچ پولی نمیده تنها خوبیش اینه تو این خونه راحتم تنهام انگار عادت کردم ب تنهایی من حوصله کسیو ند ...

نمیتونی جایی مشغول بشی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

به خدا توکل کن نگو هیچکس رو ندارم بخاطر این شرایط افسرده شدی پایان شب سیه سپید است.حکمتی داره بچه ها نمیشی اگه واقعا خدا بخواد شرایطت تغییر میکنه یه زن بی پناه میتونه به یه مرکز نگه داری کودکانی جایی درخواست کار بده هم اونجا کار کنه هم همونجا بمونه دنبال همچین شرایطی باش که نگران حمایت نکردن خانواده ت نباشی نگران تامین مالی نباشی نگران امنیت بعد از طلاق نباشی. معمولا پیشنهاد طلاق به کسی نمیدم ولی شاید شرایطت بدتر بشه باید به فکر باشی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
انشالله دامنت سبز میشه سال دیگه امروز خیلی جاها نذر حضرت رقیه میکنند شماهم گیره بگیر بده به بچه ها ت ...

از این کارا زیاد کردم خدام صدام و نشنید چه برسه ب بنده هاش

نمیخوام استرس بدم بهت آخرش به زن بازی هم ختم میشه شوهرمنم همینه رفیق بازه گاهی دیر میاد

ای خدا شکرت من هیچ چاره ای ندارم کاش خدا جونمو بگیره قبل از اینکه خودکشی کنم