2777
2789
عنوان

دنیای تاریک من

195 بازدید | 12 پست

سلام من نزدیک ۳ ماهه ک نامزدم بعد هفته ای یبار بزور میبینم نامزدمو چرا ؟چون ک بابا عیاش من نمیزاره ن میزاره دعوت کنیم ب خونمون ن میزاره برم خونشون این هفته حتی نذاشت دوتایی بریم بیرون گف بیاد ببین چیکارش میکنم خودشم دهنش ب شدت کثیف و لجنی  بعد دغدغه اش اینه ک واسم خرج نمیکنن نامزدم هر ماه پول میزنه ب حسابم پوشاک و خوردنی واسم میخره باز واس پدرم کمه  نمیدونم از دستش چیکار کنم وقتی هم میرم با مامانم میام فک میکنه رفتین پیش دعا نویس در حالی ک ما اعتقاد نداریم خودش ب شدت اعتقاد داره و خودش با یه زنه در ارتباطه از ۹ سالگی من ک الان ۲۰ سالمه  بعد اون روز رفتیم خونه خاله نامزدم چون مریض بود ب پدر بی صاحابش نگفتیم بعد میگ رفتین پیش دعانویس و اینا بعد نمیدونم با خانواده نامزدمدردش چیه میگ بزار بیان از خونه پرتشون میکنم بیرون  بد دهنه و کتک میزنه آدمو منو هم تو خونه حبس کرده نمیدونم چیکار کنم روز و شبم شده گریه میگن ک دوره نامزدی بهترین دورانه اما برای منو و نامزدم بد ترین دورانه کمکم کنید لطفا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
اگ پسندش نبوده ک نمی‌داد میگ فقط برات خرج کنن اینا عین گدا ها وسایل میخواید ازشون منم پیش خانواده اش ...

کآش زودتر عروسی میکردی پس با این شرایط

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
والا دوران نامزدی برا هیچکس ندیدم گل وبلبل باشه.برعکس اکثرا سخت میگیرن که زودتر برن سرخانه وزندگیشون ...

مال دوستام رو میبینم بعد مال خودمو میبینم فقط افسوس میخورم میگن اینطور خوش میگذره و فلان آخ پدر من خیلی ناجوره اصلا درک نمیکنه فقط میخواد دعوا یعنی کسی نیست از این بدش نیاد بقدری نفهمه

کآش زودتر عروسی میکردی پس با این شرایط

کاش هروز دعا میکنم زود تموم بشه برم از این جهنم ن میخوام صورتشو ببینم ن چیزی هروز هروز بحث خانواده نامزدم تو خونه اس ول کن نیست

زیاد باهاش لج نکن یه دفه نگه اصلا دختر به این پسر نمی‌دم فعلأ مداراکن

ولا لج نمیکنم خودش گیر میده فقط ب خانواده نامزدم بیچاره ها چیزی نمیگن کسی دیگ بود دهنشو جر میداد گلم من عقد کردم نمتونه بگه ک نمیدم از طریق قانون راحت میتونه منو بگیره از دستش اما چون خونه حاضر نیست دست و بالم بسته اس از یه طرف جهیزیه ام تکمیل نیست