2777
2789
عنوان

نحوه ی شیردهی

153 بازدید | 22 پست

سلام 

یسوال داشتم از مادرا ،من دخترم یه ماهونیمشه 

از اول بهش سینه ی خودمو دادم و روزی چندوعده شیرخشک 

قبل اینک سر جوشای صورتش ببرمش پیش دکتر اطفال در روز فقط یک تا دووعده شیرخشک میدادم اونم بیشتر اخرشب ک چون دیر هضمه خوب بخابه و ازخواب دیرتر بیدار شه 

اما تو اون آخر شب یدف ۹۰سی سی رو کامل میخورد 

ب پزشکش اینو ک گفتم گفت بچت سیر نمیشه پس ک ۹۰تا میخوره 

سینه ی خودتو بده بعد هر وعده ۶۰تا شیرخشک بده 

الان یکم موندم سوال اصلیم اینه ک شما چجوری شیر میدید به بچتون؟

من یه سینمو ک ب دخترم میدم اولش خوب میخوره و صدای قورت دادنشو میشنوم یه چند مین ک میگذره کم کم کلافه میشه و هی سینمو ول میکنه انگار چیزی نمیاد 

بعد خودم ک فشارش میدم میبینم شیر میاد و از اون آبش رسیده ب شیر اصلی 

ولی چیکار کنم انگار برای دخترم نمیاد مجبور میشم اون یکی سینمو بدم 

همش استرس دارم ک نکنه بچم فقط داره اب سینه هامو میخوره 

اینک میگن یه سینه رو کامل تخلیه کن بعد سینه بعدی رو بده چجوریه اصن؟چجوری میفهمید خالی شده؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه فشار میدی اگ قطره قطره میاد دلیل نمیشه شیر داشته باشی وقتی که شیر از سینت بجوشه و بریزه یا فش ...

واقعا؟؟ینی فقط زمانیک شیرم میپاشه اوکیه؟اینجوری ک خیلی زود دوتا سینه خالی میشه

منم فکر میکردم شیر سینم کمه آنقدر شیر خشک دادم تا بچه شیر خشکی شد بزار بچه میک‌بزنه شیر به اندازه نی ...

مشکل اینه خسته میشه ول میکنه غر میزنه ک انگار شیر براش نمیاد مجبور میشم خیلی زود اون یکی‌سینمو بدم بهش

مثل من کم شیری گلم خودتو خسته نکن من اونقد شیرافزا خوردم وسینه هامو ماساژ دادم ولی زیاد که فشار بدم دوقطره میاد بیرون اما خواهرم بایه فشار کوچولو شیرش تا دومتر پرت میشه خیلی پرشیره

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
خب بعدش میک‌ نمیزنه لج میکنه انگار چیزی نمیاد براش یا فکش ضعیفه نمیدونم

شاید شیر خشک دادی‌دیگه شیرتو نمیخوره یا طعم شیرت بده

و‌گاهی‌تمام‌جانم‌درد‌میکند؛‌از‌نبودت...🖤
واقعا؟؟ینی فقط زمانیک شیرم میپاشه اوکیه؟اینجوری ک خیلی زود دوتا سینه خالی میشه

اره عزیزم بنظرم باید شیر خشک بدی حرف دکترت درسته

من خودم طرفدار شیر مادرم و به دخترم شیر خودمو دادم جوری بود که از یه سینه میدادم از اون یکی  می ریخت بیرون برا همین براحتی هر بار از یه سینه شیر میدادم

شیر باید رگ‌کنه ینی در طول روز حس کنی تیر میکشه سینه ت

این حالتو داری؟

هر چه از دوست رسد نیکوست...
مثل من کم شیری گلم خودتو خسته نکن من اونقد شیرافزا خوردم وسینه هامو ماساژ دادم ولی زیاد که فشار بدم ...

واس منم حالم از شیرافزاها دیگ داره بهم میخوره 

هم قطرشو میخورم هم لیدی میل 

اوایل اینجوری ک شما میگی بودم ولی الان نه

واس منم حالم از شیرافزاها دیگ داره بهم میخوره هم قطرشو میخورم هم لیدی میل اوایل اینجوری ک شما میگی ب ...

شاید چون شب بهش شیر ندادی اینجوری شده

کی بهت‌گف شب شیر خشک بده اخه

اینکه بچه مدام شیرتو بخوره باعث میشد پر شیر بشی

هر چه از دوست رسد نیکوست...
شاید شیر خشک دادی‌دیگه شیرتو نمیخوره یا طعم شیرت بده

نه اوایلش میخوره میرسه ب سفتی شیرم میک‌ میزنه صدای قورت دادنش نمیاد انگار شیرم براش نمیاد ولی خودم فشار میدم یه دوقطره شیر میاد

اره عزیزم بنظرم باید شیر خشک بدی حرف دکترت درستهمن خودم طرفدار شیر مادرم و به دخترم شیر خودمو دادم ج ...

در طول روز نه 

فقط وقتی دخترم سینمو شروع میکنه ب میک‌ زدن رگ میکنه