2777
2789
عنوان

خانوما شما چند وقت یکبار

650 بازدید | 19 پست

خانوادتون دعوت میکنین؟

من خیلی کم میان یعنی حتما باید کلی دعوتشون کنم و بگم تا بیان برا همین ناراحتم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایطم جوریه که خودشون نمیام وگرنه خیلی دوست داشتم مهمونم میشدن کلا تو ده سال ۴ روز اومون خونمون.فاصله بینمون زیاده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

۶ماهه ازدواج کردم داداشم صد در صد هفته ای یبارو میاد 

شایدم هفته ای دوبار

ولی مامان بابام تو این ۶ماه تقریبا ۹بار اومدن

مادرشوهرم ایناهم ماهی یبار میان ولی دوروز میمونن یکم فاصله داریم باهن

من اگه مراسم باشه خانواده ها رو دعوت میکنم مثل تولد یا پاگشا که این آخری پاگشا خانواده شوهرم هم بردیمشو بیرون 

البته زیاد تقصیر من نیست خانوده همسرم نمک نشناسن چون اونارو دعوت نمیکنم دیگه خانواده خودمم هم نمیکنم

منم شهر غریبم پدرم مریضه نمیتونه بیاد 

خودم ماهی یبار میرم سر میزنم بهشون

مادرم گاهی تنها میاد خونمون مثلا سالی یکی دو بار

خواهر برادرامم نهایتا سالی 1یا 2بار میان

بیشتر خودمون میریم اونا تنبلن☺️

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

2810