2777
2789
عنوان

کیا ب یکی عشق یک طرفه داشتن و اون طرف کارما داد

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 41 پست
امیدوارم سرت بیاد تا بفهمی چ دردی داره طرف من خیلی ناراحتم کرد فقط نخواستن نبود

گلم مگە من چی گفتم کە میگی سرم بیاد؟😓حرف بدی کە بهت نزدم

تو میگی طرفم خیلی ناراحتم کردە و فقط نخواستن نبودە،خب از اول اینو میگفتی تا ما هم بدونیم جریان چیە

فقط چون گفتم طرفو نخواستم ردش کردم چرا باید کارماشو ببینم،میگی امیدواری سرم بیاد؟

آدما باید خوبِ همو بخوان،تا خوبی بیاد سر راهشون

امیدوارم یە عشق واقعی و دو طرفە رو تجربە کنی،تا بفهمی زندگی چیە،امید چیە،دوبارە جوونە زدن چیە،امیدوارم انقد غرق خوشحالی بشی کە این حال الانتو بە زور یادت بیاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراشم هم محله ایه

بستگی دارە شغلش چی باشە ؟مثلا بری مغازەش اینا

یااینکە با مامانش اینا صمیمی شو کە تو خونە ازت حرف بزنن و ناخودآگاە زیرنظرت بگیرە 

یا تو اینستا عکس قشششنگ و شیک و درعین حال نجیب بگیر😁بذار پروفایل 

فالوور مشترک پیدا کن کە تو پیشنهادا واسش بیارع بالا درخواست بفرستە و بعد ادامە😐

بستگی دارە شغلش چی باشە ؟مثلا بری مغازەش اینایااینکە با مامانش اینا صمیمی شو کە تو خونە ازت حرف بزنن ...

ای خدا😓شغلش میدونس 

خونشون یکم اون ورتره صمیمی نیستیم 

اینستا هم فالوش نکردم چون دختر فالو نمیکنه

اره میخوام فالور مشترک پیدا کنم کردم یکیشو فالو کردم  

ای خدا😓شغلش میدونس خونشون یکم اون ورتره صمیمی نیستیم اینستا هم فالوش نکردم چون دختر فالو نمیکنهاره ...

شغلش چییچی؟؟

هرجوری و با هر ترفندی هست اسم خودتو وارد اون خونە کن،ولی نە اینکە کنە بشی بهشون بچسبی برعکس عمل کنی تو خونە غیبتتو‌ بکنن😐

و اینکە آرە درست میری راهو،خواهر اگە دارە خواهر فالو کن

من .کارما دادم . مغرور بودم و خواستگار هم زیاد داشتم ولی خیلی بدم میومد خواستگارهایی که به دلم نبودن ...

منم 

لبته خواستگار زیاد نداشتم یکی توی همون عوالم بچگی خیلی منو میخواست و منم سیس بزرگی برداشتم و هی زدم توی برجکش ک آره احساسات فلان و بهمان 

الان از احساسات خودم جیزی نمونده از بس له شدم