2777
2789
عنوان

چی میشه یک رابطه اینجوری سرد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 48 پست

سرد شدن نسبت به طرف مقابل صرفا به خاطر این نیست که یکی توی زندگیت باشه یا خیانت کنی 

به خیلی چیز ها بستگی داره گلم 

اصلا ممکنه یهو خسته بشی از زندگی ، همه چی برات تکراری و خسته کننده بشه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی ذره بیشتر بگو

مثلا میبینی خیلی طرف پیام میدع یا زنگ میزنه این باعث میشه وقت نکنی ب کارهای دیگ برسی و تصمیم میگیری بین اون و زندگیت زندگیتو اولویت قرار بدی البته بستگی به هر ادمی داره

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥

بلوغ عقلی منطق

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
سرد شدن نسبت به طرف مقابل صرفا به خاطر این نیست که یکی توی زندگیت باشه یا خیانت کنی به خیلی چیز ها ب ...

خب چرا 🥺🥺اگ تو رابطه اینجوری بشیم تو زندگی دونفره چی میشع

شما ک متاهلی تاحالا تجربه کردی؟ 

خب چرا 🥺🥺اگ تو رابطه اینجوری بشیم تو زندگی دونفره چی میشعشما ک متاهلی تاحالا تجربه کردی؟

نو رابطه ک نمیشه همیشه دو طرف صد باشن بعضی وقتا یکی کم میاره طرف مقابل باید انرژی بیشتری بزاره صبور تر باشه تا اون یکی دوباره سرپا شه نه اینکه اگه طرف سرد شد اون یکی هم سرد بشه و هیچ تلاشی نکنه

خب چرا 🥺🥺اگ تو رابطه اینجوری بشیم تو زندگی دونفره چی میشعشما ک متاهلی تاحالا تجربه کردی؟

دلایل زیادی داره 

مثلاً ممکنه هیچ عشق و دوست داشتنی در کار نباشه و فقط از روی هوس جوانی باشه و این عادیه که هوسه بخوابه 

و این فقط قرار نیست از طرف تو باشه ممکنه از طرف پارتنرت باشه که خود به خود روی تو هم تاثیر میذاره 

من نه تا حالا سرد شدن طولانی مدت و عمیق رو تجربه نکردم چون من دو سه سال با شوهرم دوست بودم اگر قرار بود سرد بشم همون اوایل میشدم 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍