2777
2789
عنوان

نمی‌دونم این پیشنهادی که به همسرم کردم درسته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5645 بازدید | 60 پست

خوب هیچ تضمینی نیس که خونه بزرگتر بخره و حقوق بده بهت من باشم این کارو نمیکنم 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همه معیارات پولیه مگه نمیخوای زندکی کنی؟؟؟؟

چون بهم خیانت کرده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوب هیچ تضمینی نیس که خونه بزرگتر بخره و حقوق بده بهت من باشم این کارو نمیکنم

چرا میدونم به حرفش عمل میکنه تا مطمئن نشم آزاد نمیکنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
این اشتباه نکن می خواد خونه رو به نام کسی دیگه بزنه

خودمم از همین میترسم 

واقعا با این حرفات خانم، وحشت زده شدم،آخه چه عشق و محبتی بین شماست اصلاً چرا با همدیگه ازدواج کردید فقط از پول حرف می‌زنی فقط از خونه حرف میزنی آخه این همسر الان با چه امیدی پیش شماست شما فقط برای کاسبی ازدواج کردید مطمئن باش،الان اگه مردای تو نی نی سایت این پوستهای شما رو بخونن مطمئن باش که از ازدواج منصرف می‌شوند،بدا به حال همسرت

این اشتباه رو به هیچ عنوان نکن  تو همون خونه بشین به زندگیت ادامه بده  اون با رضایت خودش اگه میخواست به اسمت کنه تا حالا کرده بود  حالا که خیانت کرده باید چوبشو بخوره 

واقعا با این حرفات خانم، وحشت زده شدم،آخه چه عشق و محبتی بین شماست اصلاً چرا با همدیگه ازدواج کردید ...

خوندی گفتم خیانت کرده

واقعا با این حرفات خانم، وحشت زده شدم،آخه چه عشق و محبتی بین شماست اصلاً چرا با همدیگه ازدواج کردید ...

همسرش خیانت کرده   میخوای این بشینه گوشه خونه براش بچه بزرگ کنه تهش  با یه تیپ وا از خونه بندازتش بیرون

این اشتباه رو به هیچ عنوان نکن تو همون خونه بشین به زندگیت ادامه بده اون با رضایت خودش اگه میخواست ...

درسته فقط یه پیشنهاد دادم اما ته دلم لرز داره

بعدش هم ینی چی ماهی ۱۵ تومن بدی مگه کارمندشی کارتش همیشه دست خودت باشه دیگه حالا هر چی کشیدی

نه کارتشو می‌خوام‌ چیکار من خودمو درگیر مسایل مالی نمیکنم خودم کارت دارم  میزنه به کارت هرهفته 

2810