2777
2789
عنوان

بدون ارایش خیلی زشتممم

254 بازدید | 13 پست

عکس نمیتونم بزارم

اصلا ی وضعی ها با آرایش خوب میشم اما آرایش کمم نمیکنم کرم‌پودر و ریمل و خط چشم میکشم 

ولی بدون ارایش مثل اجنه هام افتضاحه 

حالم گرفته ...... چون واقعا زشتم بدون ارایش پول عمل هم ندارم ولی ارایش سبک هم ندارم کرم‌پور کل صورت میزنم خط چشم گربه ای اما درشت نیس خیلی با ریمل

اعصابم خورده 

شمام مثل من زیاد ارایش میکنید؟؟ آخه با ارایش و بی آرایشم خیلی فرق داره باهم

زشت نیستی اعتماد ب نفس نداری متاسفانه :)

إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ 🦋 - یادت باشه هیچ رشدی بدونِ درد ، وجود نداره ؛🕊 - باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل !🌿 - نظراتمو در حد یک نوجوونِ دهه هشتادی بخونید . 🖐🏼 - تیکرِ پایانِ تابستون ❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اینم  مشکله خاهر

خب همیش آرایش داشته باش غیر از شبا 

همه همینن فک نکن بقیه خیلی بدون آرایش خوشکلن

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

ارایش یه جوریه وقتی میری سمتش دیگه خودتو بدون اون قبول نداری 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

منم فکر میکردم بدون ارایش خیلی زشتم ولی هر کی که منو یهو میبینه بدون ارایم بهم میگه چرا واقعا ارایش میکنی بدون ارایش خیلی معصوم تری و کم‌سن تر شاید شما هم مثل من اعتماد به نفست پایینه

من با آرایش رشتم و بدونش خوشکلم  نمیدونم چرا 

حتی تو عروسیا تا حالا آرایش کامل نکردم ، یعنی همش خودم  ریمل و رژ میزنم  نمیاد بهم آرایش نمیدونم چرا 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

به نظرم چون به چهره بدون آرایشت عادت نداری این فکرو میکنی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹