2777
2789
سلام عزیزدلم😍🧡🌿خیلی ممنونم بله چشم... روی چشمم💖☘️ ب نیابت از شما زیارت عاشورا و نماز توسل ب حضرت ...

ان شا الله که حاجت روا بشی و نامزدت هم به سلامتی برسه و آرامش خاطر پیدا کنی 

شیلا انشالله به حاجت هات برسی

سلام عزیزدلم😍🧡🌿

بله چشم... روی چشمم💖☘️

ب نیابت از شما زیارت عاشورا و نماز توسل ب حضرت رقیه *س* رو میخونم ... الهی بیاین و با خبر حاجت رواییتون خوشحالمون کنید🌿

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شا الله که حاجت روا بشی و نامزدت هم به سلامتی برسه و آرامش خاطر پیدا کنی

خیلی ممنونم عزیزدلم😍💖🩷

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

گلًوم حسینی دعا کن بچه دار بشم این ماهخدا هر چی خوبیه و شوشی و عاقبت بخیریه برات بخواد انشاالله عزیز ...

سلام عزیزدلم😍🧡🌿

بله چشم... روی چشمم💖☘️

ب نیابت از شما زیارت عاشورا و نماز توسل ب حضرت رقیه *س* رو میخونم ... الهی بیاین و با خبر حاجت رواییتون خوشحالمون کنید🌿

سلاممیشه برای حاجت دلم دعا کنی؟؟؟اسمم فاطمه نذر کرده بودم بچم سالم به دنیا بیاد روضه حضرت رقیه بگیرم ...

سلام عزیزدلم😍🧡🌿 بمیرم الهی.. انشاالله این دفعه صحیح و سالم بدنیا بیاد نذرتم بتونی اداکنی🧡🧡🧡🧡

بله چشم... روی چشمم💖☘️

سلام عزیزدلم😍🧡🌿 بمیرم الهی.. انشاالله این دفعه صحیح و سالم بدنیا بیاد نذرتم بتونی اداکنی🧡🧡🧡🧡 ...

دوراز جونت عزیزم...چشمت بی بلا🌺🌺🌺🌺

تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭
سلام عزیزدلم😍🧡🌿 بله چشم... روی چشمم💖☘️ ب نیابت از شما زیارت عاشورا و نماز توسل ب حضرت رقیه *س* ر ...

قربونت بشم الهی قربون اون قلب مهربانت عزیز دلم منم حتما برات دعا میکنم خوشگلم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امام زمان 

مادرم 

خواهر ام 

بردارم

خودم

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

《﷽》

🍃مرد یه...ودی🍃

🔹اینجانب علی فلسفی در سال ۱۳۷۵ هجری به حرم مطهر حضرت رقیه مشرف شدم و مشاهده نمودم که تمام حرم معظمه حدود ۴۰ متر بود و بحمدالله والمنه فعلاً افزایش یافته و حدود ۲۰۰۰ متر گردیده است.

🔸داستان آن به این گونه است که لازم می‌بینم آن را به عنوان حسن ختام این کتاب در اینجا نقل کنم و آن از این قرار است یکی از مداحان عالیقدر برای حقیر و دیگران بیان می‌کرد که حدود سال ۱۳۸۵ خورشیدی با جمع بسیاری از تجار مهم تهران در حرم حضرت رقیه (سلام الله علیها) با صاحب این ۲۰۰۰ متر که فرد یه..ودی بود جلسه گذاشته بودیم و گفتگوی خرید زمینش را می‌کردیم.

🔹به هیچ وجه حاضر به فروش آن ۲۰۰۰ متر زمین نبود و هرچه اصرار می‌کردیم راضی نمی‌شد زمین را به ما بفروشد، ناگهان دختر کوچکی آمد و پدر یه..ودی خود را صدا زد، آن شخص از جا برخاست و بعد از ساعتی برگشت و گفت: آقایان به خاطر کرامت حضرت رقیه (سلام الله علیها) تمام زمین را مجاناً تقدیم می‌کنم.

🔸ما علت را جویا شده و گفتیم: شما تا ساعتی قبل حتی راضی به فروش آن نبودید حالا چه شد که یک دفعه نظرتان عوض شد؟ نه اینکه زمین را می‌دهید بلکه پول هم در عوض آن نمی‌خواهید.

🔹مرد یه..ودی پاسخ داد: من دختر بسیار زیبایی داشتم که از همه جهات کم نظیر بود حدود ۱۵ سال به مرض روماتیسم دچار بود به طوری که قدرت حرکت نداشت الان دختر دیگرم آمد و گفت: خواهرم شفا یافته است،

🔸رفتم دیدم او حمام رفته و بهترین لباس‌های خود را پوشیده است و تعریف کرد: خوابیده بودم که دختری سه ساله آمد و دست به تمام بدن من کشید و فرمود به پدرت بگو زمین را بدهد.مرد یه...ودی گفت: من هم به دین اسلام مشرف شده و ان شاء الله خدمت‌های فراوانی خواهم نمود.