《﷽》
🍃مرد یه...ودی🍃
🔹اینجانب علی فلسفی در سال ۱۳۷۵ هجری به حرم مطهر حضرت رقیه مشرف شدم و مشاهده نمودم که تمام حرم معظمه حدود ۴۰ متر بود و بحمدالله والمنه فعلاً افزایش یافته و حدود ۲۰۰۰ متر گردیده است.
🔸داستان آن به این گونه است که لازم میبینم آن را به عنوان حسن ختام این کتاب در اینجا نقل کنم و آن از این قرار است یکی از مداحان عالیقدر برای حقیر و دیگران بیان میکرد که حدود سال ۱۳۸۵ خورشیدی با جمع بسیاری از تجار مهم تهران در حرم حضرت رقیه (سلام الله علیها) با صاحب این ۲۰۰۰ متر که فرد یه..ودی بود جلسه گذاشته بودیم و گفتگوی خرید زمینش را میکردیم.
🔹به هیچ وجه حاضر به فروش آن ۲۰۰۰ متر زمین نبود و هرچه اصرار میکردیم راضی نمیشد زمین را به ما بفروشد، ناگهان دختر کوچکی آمد و پدر یه..ودی خود را صدا زد، آن شخص از جا برخاست و بعد از ساعتی برگشت و گفت: آقایان به خاطر کرامت حضرت رقیه (سلام الله علیها) تمام زمین را مجاناً تقدیم میکنم.
🔸ما علت را جویا شده و گفتیم: شما تا ساعتی قبل حتی راضی به فروش آن نبودید حالا چه شد که یک دفعه نظرتان عوض شد؟ نه اینکه زمین را میدهید بلکه پول هم در عوض آن نمیخواهید.
🔹مرد یه..ودی پاسخ داد: من دختر بسیار زیبایی داشتم که از همه جهات کم نظیر بود حدود ۱۵ سال به مرض روماتیسم دچار بود به طوری که قدرت حرکت نداشت الان دختر دیگرم آمد و گفت: خواهرم شفا یافته است،
🔸رفتم دیدم او حمام رفته و بهترین لباسهای خود را پوشیده است و تعریف کرد: خوابیده بودم که دختری سه ساله آمد و دست به تمام بدن من کشید و فرمود به پدرت بگو زمین را بدهد.مرد یه...ودی گفت: من هم به دین اسلام مشرف شده و ان شاء الله خدمتهای فراوانی خواهم نمود.