واقعا برام عجیبه ی تاپیک دیدم پشمام ریخت همه میگفتن من ۹۳ ساله مث ۱۳ ساله ام
استارتر بنده خدا گفت از سنم بیشتر میخورم همه گفتن ولی ما کمتر میخوریم بین این همه بیبی گم شد
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
از جمله کاربر دختر افسانه خیلی تو بیبی فیسی هست همش دوست داره بگن کمتر میخوره😂اصلا بنظر من زیبایی ه ...
کاش تو طبیعتمون چروک نبود
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صورت من پف کرده همچنین بدنم سنم اصلأ معلوم نمیشه فقط دوتا لپ میبینید ازم
برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍
من لپ دوس دارم
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
حس میکنم خیلی کیوتی
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
عزیزم این قانونه بدن انسان هاست.حتی پیرها هم زیبا هستند مو سفید هااهم زیبا هستند هرکس در هر سنی که ب ...
موی سفید و اینا مشکلی ندارم ولی چروک اذیتم
نه خوب نیست دوتا لپ بزرگ از آدم آویزون شه صبحا که ااز خواب میشم یک بینی هستم با دوتا لپ چشام گود رفته اصلأ به قشنگی قبل نیستم
برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍
بعدشم الان انقدر کرم ها و محصولات مختلف جوان سازی اومده بوتاکس.فیلر و کلی چیزهای دیگه که اصلا لازم ن ...
مشکل اینه که آدم نمیدونه چی واقعا خوبه و جوابه و نمیشه به محصولی اعتماد کرد
نه خوب نیست دوتا لپ بزرگ از آدم آویزون شه صبحا که ااز خواب میشم یک بینی هستم با دوتا لپ چشام گود رفته اصلأ به قشنگی قبل نیستم