2777
2789

چی گفته؟ 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید رک میگماااا 

ولی خیلی بدبختی که به این خزعبلات و چرندیات محض معتقدی و رفتی برات سرکتاب باز کنند

اگه آینده من منوط هست به طلسم و جادو و جنبل که تراوش ذهن یک عملیه وافوریه شیره ای و رمال باشه

من ریدم به اون آینده،

گفته ک سرکتاب باز کردم اسم تو و معشوقتو میدونمعلافم کردی طلسم باید بگیری

به‌به 

مگه اسمتونو گفته بودی؟ 

چرا میخواستی بگیری و چرا پشیمون شدی؟ 

بهش بگو کار خوبی نمیکنی از خدا بترس هرچند که اینا از خداهم نمی‌ترسن خیلیاشون.. 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
ببخشید رک میگماااا ولی خیلی بدبختی که به این خزعبلات و چرندیات محض معتقدی و رفتی برات سرکتاب باز کنن ...

باشه ولی واقعیت داره یسریا با جادو جنبل زندگیارو بهم میریزن

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂