2777
2789
عنوان

کتری و قوری مادرشوهرم

274 بازدید | 7 پست

خانما من و همسرم ۷ ماهه عقدشدیم و‌باهم شهر محل کار و تحصیل زندگی میکنیم

قبلا چون جایی که خونه رهن کردیم وسایل کامل داشتن، ما فقط با وسایل شخصی مون رفتیم

مدتیه اومدیم اسکان نهایی مون که بیتوته ی مرکزی هست. کتری و قوری چون نداشت، همسرم از مادرش خواسته تا بفرستن 

الان من تو استفاده ش معذبم 

همش میگم نکنه خراب شه خط بیفته سیاه شه رو شعله و … من زمان برگردوندن معذب باشم

از طرفی نمیدونم چجوری به همسرم بگم بریم یه قوری کتری دیگه بخریم و ناراحت نشه

اخه لطف کرده از شهر دور با یه سری خوراکی مادرشوهرم فرستاده و خیلی نو و زیباست ست کتری و قوری ش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتری قوری چه ارزش داره بخاطرش موذب بشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اگه بعدا گفت نمیخوام که هیچ ولی اگه دیدی خراب شد و معذبی یکی هدیه بگیر ببر

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلتون الکی میسوزه فریب موش مردگیشون رو خوردین به پاش برسه اینقد بی رحم میشن که پشمیون میشید،خیلیا میگید آره آدمای خوبی هستن،الان چاره ای ندارن جز خوب بودن مث یه مهمون که اولش میاد خونتون بعد چند وقت زیادی بمونه کلا میشه صاحب خونه،یادم نمیره که یکی از زن هاشون گفته بود اگه بیاید کشورمون سرتون میبریم،حالا که از خواب غفلت پا نمیشین بگم وقتی پامیشین که خیلی دیره کلا به فنا رفتیم ....

بعید میدونم دیگه چشمش دنبال پس گرفتن کتری قوری باشه. 

هدیه داده تموم شده دیگه. 

شما هم یا از اول به شوهرت میگفتی بریم بخریم یا دیگه نگو.  شاید باعث رنجشو گارد بشه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅