2777
2789
عنوان

اونایی ک نتایج اولیه کنکور لعنتی تیر رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 29264 بازدید | 944 پست
منم دارم میگم با گفتن تراز سالای قبل و درصدات اعصابشو بهم نریزچون این مقایست از بیخ علطهاصلا تراز ده ...

عزيزم خودشون فهميدن منظورمو منم كنكورم 402 بود و انساني ام بودم با شما و اسي ك تجربي هستين ام فرق ميكنه تراز دهيم قصدمم نه خورد كردن اعصاب كسي بود ن پز ديگه همه ميدونن نتيجه كنكور حساب كتاب نداره گلم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اما تراز وحشتناکی در حد کنکور سال ۹۸ دادا قطعا ب آسونی اون نبود و این تراز کم ب خاطر عملکرد خوب بچه ...

اره عزیزم ببخشید چرت میگن هی بخاطر عملکرد خوب بچه هاا 

اینهمه سال کنکور بوده حالا یهو کنکوریای ۴۰۳ اعجوبه شدن از فضا اومدن همشون خرخون و آماده بودن برا کنکور ک باید تراز درحد ۹۸ بده؟؟؟ 

اصلا وضعیت ترازدهی هرسال متفاوته ببین پارسال ۶۰_۴۰ بود امسال شده ۵۰_۵۰. ، شاید بخاطر همین یکم ترازها رو دستکاری کردن ک تعادل برقرار بشه ما ک نمیدونیم 

چون وضعیت شبیه پارسال نیست ک تراز رو هم با پارسال قیاس کنیم

کاربری دست دو نفر🌝 
تراز اردیبهشتم ۷۵۰۰ معدلم نزدیگ ۱۸ منطقه دو چ رتبه ای میده؟

تجربی نمیدونم عزیزم سایت تخمین رتبه هیوا بزن 

من پارسال با این سایت زدم درست بود حدودی اینی که گفتم برا رشته ی انسانی بود ولی معدل مهم نیستا ریزنمرات مهمن من دوستم معدلش بیشتر بود نسبت به من ولی من تراز نمرم بهتر شد چون عمومیا خوب بود

اکثر مشاورا میگن رتبه بهتری میدهعزیزم توهم انقدر خودتو ناراحت نکن..بخدا کنکور ارزش این همه غم و فکر ...

منم یکی از دوستام توی اینستا برام چند تا پست فرستاد ک گفته بودن این تراز رتبه بهتری میده 

یکی میگفت دکتر بهمنی پشاور کنکورش هست گفته سقف قبولی پزشکی امسال ۸۷۰۰ ترازش هست 

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

یک شب بری بیمارستان کنار بیماران سرطانی می فهمیناشکری نکن بدجور سرت،میاد

اصلا محیط بیمارستان کلا ناراحت کننده س مخصوصا بیماران سرطانی ک خیلی درد میکشن 💔:( ی بار ی خانمه رو دیدم سرطان داشت از درد ناله میکرد بعد ۶ سال هنوز یادمه...

یه دختر مهربون  
داش گلم حقمونو نخوردن امسال دولتی میاری الان برو ی کاری دست و پا کن برا خودت

باشگاه دارم ولی دیگ حوصله تبلیغ ندارم حالم باز داعون شده اجی 😭 ی هفتهرخوب بودم ۴ تا شاگرد پیدا کردم برای باشگاهم دیگ شل شدم حتی خواستم تعطیلش کنم

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

منم یکی از دوستام توی اینستا برام چند تا پست فرستاد ک گفته بودن این تراز رتبه بهتری میده یکی میگفت د ...

خب ببین پس چرا این کارارو با خودت میکنی 

من تو یه سایت تراز معدل و تراز کنکور رو زدم کلا درصدارو واسه کنکور پارسال بودا اما همینجوری زدم ببینم چی میشه دیدم واسه کنکور امسال رتبه ی بهتری میده نسبت به پارسال سال به سال شرایط عوض میشه نمیشه مقایسه کرد لطفا مقایسه نکن