2777
2789

بگین امسال سنجش میخواد چ گ....ی بخوره وقتی ب همه تراز کمی داده؟؟؟؟؟

حقمون خورده میشه یا ن ؟؟؟

فقط اونایی خبر دادن ک چ بلایی سرمون اومده حرف بزنن وگرنه من تحمل دلداری و چیزای دیگ ندارم سرمو میکوبم تو دیوار 

تحمل شنیدن کنکور همه چیز نیس و برو کار برو کوفت برو زهره مار برو مرض رد ندارم باشه خواهش میکنم ازتون 

تحمل اینک بزنین توی سرم و تحقیرم کنین اینقدر پشت موندی ندارم لطفا💔💔💔💔💔

بگین سنجش حقمون رو خورد 

همترازی نمیکنن؟ ؟؟

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

من که اعتراض زدم یه خودکشی ناموفقم کردم 😔

چیشده مگه ؟

إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ 🦋 - یادت باشه هیچ رشدی بدونِ درد ، وجود نداره ؛🕊 - باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل !🌿 - نظراتمو در حد یک نوجوونِ دهه هشتادی بخونید . 🖐🏼 - تیکرِ پایانِ تابستون ❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک نکنم هم ترازی کنن به من هزار تراز کمتر دادن 🥲💔

چرا اینطوری کردن وا خدا شفاشون بده ☹️

إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ 🦋 - یادت باشه هیچ رشدی بدونِ درد ، وجود نداره ؛🕊 - باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل !🌿 - نظراتمو در حد یک نوجوونِ دهه هشتادی بخونید . 🖐🏼 - تیکرِ پایانِ تابستون ❤️‍🔥
من که اعتراض زدم یه خودکشی ناموفقم کردم 😔

منم تا لب خودکشی رفتم

اتفاقی افتاد ک نشد

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

چرا اینطوری کردن وا خدا شفاشون بده ☹️

تراز من باید میشد ۸ هزار دادن ۷۲۰۰ دارم خون گریه میکنم