2777
2789
عنوان

اونایی ک نتایج اولیه کنکور لعنتی تیر رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 29264 بازدید | 944 پست
39 هزار

تراز ۷۵۰۰ حدود ۱۷هزار منطقه ۳میده 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزممن سال ۸۴ کنکور دادم و اخبار کنکور رو گاهی از پیج خواهرم که مشاور کنکور هست میبینم و انگار ...

حالم داغونه همین الان باط داره اشکام میریزه باز شروع کردم تمام پوستای دستم میکنم فقط ی هفته حالم خوب بود ی هفته فهمیدم زندگی چیه دوباره نابود شدم انتطار همچین ترازی رو نداشتم 

شدم مسخره خاص و عام کاش خدا منو میکشت کاش من و مادرم هر دوتامون با هم توی ی تصادف ی اتفاقا همزمان میمیردیم

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

فرقش اینه الان اینایی ک کنکور اردیبهشت رو خونده بود تراز خوبی داده بهشون نسبت ب کنکور تیر اگ همترازی ...

آهان حالا منظورتو فهمیدم. فقط اینو بگم اینا همترازی نمیکنن. پارسال که نکردن خاک بر سرا. 

همه اینجا نمک رو زخن مهم نیسمن گفتم حقمون رو خوردن یا ن اونایی مسفهمن جواب بدن اینا دارن پز تراز کنک ...

عزيزم من پز ندادم 7500 چه پزي داره 🤣 اگه خوب ك 39 هزااار نميشدم منظورم اين بود تو حقت خيلي بالاتره تو ك خوندي بايد بيشتر تراز بگيري  

جواب منُ بده رهگذر اجازه کار نداری؟داری خودتُ گول میزنی رهگذر با نبودنت درد حل نمیشه

داشته باشمم خودم نمیرم

توی این دنیای لعنتی نمیخوام باشم حقیقت گفتم این چند روز تعلیقی زده بودم نمیخواستم باشم باز ب خاطر مادرم نشد 

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

عزيزم كدوم نمك پاشيدن چي ميگي شما استارتر داره ميگه 8 هزار ميشدم كمترش كردن 7200 منظورم اينه كسي ك ت ...

منم دارم میگم با گفتن تراز سالای قبل و درصدات اعصابشو بهم نریز

چون این مقایست از بیخ علطه

اصلا تراز دهی سال ها ممکنه یکی نباشه با همدیگه

من ۴۰۱ با تراز ۷۵۰۰ شدم ۱۸هزار منطقه۳

سال بعدش با ۷۹۰۰ رتبم نصف شد

در حالی که مثلا همین رتبه من و اگه سال قبل میاوردم ترازم حداقل ۵۰۰تا بیشتر میشد

حالم داغونه همین الان باط داره اشکام میریزه باز شروع کردم تمام پوستای دستم میکنم فقط ی هفته حالم خوب ...

امسال قبول میشی ولی باز ی ناراحتی جدید برای غصه خوردن و فحش دادن ب خودت پیدا میکنی

عزيزم من پز ندادم 7500 چه پزي داره 🤣 اگه خوب ك 39 هزااار نميشدم منظورم اين بود تو حقت خيلي بالاتره ...

نمیدونم💔 ببخشید بد متوجه شدم

برای امضام دعا میکنی

۹۰۰۰ چند میده حدودی

من برا رشته تجربی گفتم نمیدونم ۹هزار رو چون خودم همین حدود ۷۵۰۰میشه تراز کلم 😅ولی زدم میگه ۳هزار 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁