2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اصلا نداشتم ولی شوهرم کلی دوست دختر داشته

پسرا همینن واسه ارضای نیازشون ولی دخترا احساساتین. 

پسرا با هر زن و دختری میگردن برا نیازشون ولی بعضیا کمتر یا نمیره کسی سمتشون.

الان یه از دوستام برادرشو باید ببینی یه پسر خوشتیپ هست شبیه بازیگرا دوست دختراش انقد دوسش دارن که نگو عطرای گرون قیمت واسش میگیرن.

خواهر میگه من مگر ساعت۱شب برم حموم از بس داداشم میره حموم میگفت تو میگی چرا اصن خودشم ندونست گفتم از داداشت بپرس😂

پسرا همینن واسه ارضای نیازشون ولی دخترا احساساتین. پسرا با هر زن و دختری میگردن برا نیازشون ولی بعضی ...

منم بعید میدونم پسری قبل ازدواجش با دختری دوست نبوده باشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
چون باهاشون رابطه غیر مستقیم داشتم

چیزی نیس بابا

راحت باش

خب اون زمان لابد با طرف حس نزدیکی کردی،حالا به دلایلی اوکی نشدی باهاش

دیگه تموم شده رفته

گذشته رو ول کن.حال مهمه.حالو دریاب.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بنظرت برا خانوما هم اینطوریه؟ که گذشتشون مهم نباشه

خوب بعضی از آقایون براشون مهم نیست من حتی دیدم طرف قبل ازدواج رابطه جنسی داشته ولی برای پسره مهم نبوده

حالا شوهر من با این گذشته درخشانش میگفت اگه میدونستم مجردیت دوست پسر داشتی طلاقت میدادم

آره دقیقا.

حالا چند وقت پیش توی یه تاپیک یه خانومه با قطعیت تمام میگفت شوهر من مجردیش دوست دختر نداشته خودش گفته نداشتم. من گفتم تو چه ساده ایی

حالا چند وقت پیش توی یه تاپیک یه خانومه با قطعیت تمام میگفت شوهر من مجردیش دوست دختر نداشته خودش گفت ...

ندیدن شما دلیل بر عدم وجود نیست 

خوب یه سری اعتقاداتی دارند حتما هم نباید مذهبی باشه ،دوست دارند فقط با یک نفر زندگی شون رو بسازند

حالا چند وقت پیش توی یه تاپیک یه خانومه با قطعیت تمام میگفت شوهر من مجردیش دوست دختر نداشته خودش گفت ...

آره واقعا.

خوب دیگه همه دارن ولی اصل اینه که این خانمی که باهاش ازدواج کرده رو دوست داشته باشه یه عشق واقعی که دوباره برنگرده به دوس دختر و اینم زمانی اتفاق میفته که مرد سنش بالاتر از ۳۰باشه که بعضیا باز به پختگی کامل نمیرسن و ذهناشون هنوز کثیفه.

ندیدن شما دلیل بر عدم وجود نیست خوب یه سری اعتقاداتی دارند حتما هم نباید مذهبی باشه ،دوست دارند فقط ...

این معلوم بود شوهره الکی گفته

آره واقعا.خوب دیگه همه دارن ولی اصل اینه که این خانمی که باهاش ازدواج کرده رو دوست داشته باشه یه عشق ...

بله شما درست میگین