2777
2789
عنوان

حوصله سر رفته بیاید بازی (جرعت یا حقیقت)

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 102 پست
من ح

اگه برگردی عقب چه کاری و انجام نمیدی 

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ح

دوس داشتی کدوم کشور متولد میشدی و چرا 

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

ح

بدترین سوتی که دادین چی بود؟

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
جرئت

عکس از ناخون هات 😁

رازی دلری ک هیچکس ندونه؟

بله:)

إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ 🦋 - یادت باشه هیچ رشدی بدونِ درد ، وجود نداره ؛🕊 - باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل !🌿 - نظراتمو در حد یک نوجوونِ دهه هشتادی بخونید . 🖐🏼 - تیکرِ پایانِ تابستون ❤️‍🔥
جلو زبونمو میگیرم هرجیزی به کسی نمیگم

ح

چه چیزی هست که به خانوادت نگفتی و متوجه بشن ناراحت میشن؟

چند سال پیش در یخچالو یادم رفت ببندم چند ساعت باز بود سوخت. هیچ موقع گردن نگرفتم کار من بوده😂🤦🏻‍♀️

چشای منم میتونست سگ داشته باشه ولی متأسفانه رفت تو اخلاقم 

آخرین دروغی که گفتی چی بود

یادم نیس ولی فک کنم این باشه:پلاک زنجیرمو فروختم واسه کمک به یه بیمار ولی به مامانم گفتم گمش کردم

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
حقیقتتت

آخرین سوتی که دادی و تعریف کن😂