2777
2789

بچه ها من تند تند بو بگیرم و بوی عرقم خیلی بده، از یک متری میفهمین، مثلا یه خاله دارم هفته ای یه روز حمومه ولی بو دسته گل میده، عرقم کنه هیچکی نمیفهمه، و همینطور خیلیای دیگه، ولی من ظهر رفتم حموم اومدم جلو کولر دو ساعت خوابیدم الان پاشدم باز بو عرق گرفتم، مام ضد عرق میزنم اسپری ضد عرق میزنم چمیدونم پودر زاج میزنم ، هر کاری... باز امشب که حموم برم فردا مطمئنم بو عرق میدم، خیلی خجالت میکشم گاها روزی دوبار حموم میرم بدبختی نمیدونم چرا پاهامم انقد بو میگیره، به کفشم ربطی نداره کلا ۳۰ ثانیه تو هر کفشی باشه بوی گندش همه جا رو ور میداره، فک کردم مریضی چیزی دارم دکتر رفتم گفت نه طبیعیه و این حرفا به اصرار من چن تا آزمایش نوشت هنوز جوابشون نیومده ولی نمیدونم چیکار کنم موندم بخدا، موهامو کراتین کرده بودم چن ماهیه، انقد که مجبور میشم هر روز و روزی دوبار حموم برم و خب نمیتونم بشینم روزی دو بار سشوار و  ماسک و اینا بزنم کراتینش کلا از بین رفته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوتاکس زیر بغل تزریق کن.

مام آمبرلا بعد حموم بزن تا ۲۴ ساعت هیچ بویی نمیگیری

از بوگیر کفش هم استفاده کن و اسپری کن داخل کفشت و حتما جوراب بپوش با کفش 

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚

منم پاهام خیلی بود میگیره خیلی بد

دلیلشم اینه خیلی زیاد عرق میکنه بعد حساب کن چند ساعت بخواد توی کفش مرطوب باشه خب بوی بد میگیره

توی کفشمم اسپری ضدباکتری میزنم و هر ماه میشورم و بعد از ورزش و اینا میذارم توی بالکن هوا بخوره اینطوری کمتر بو میکیره اونقدری نیست که خجالت زده ام کنه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بوتاکس کن زیر بغل هاتو،منم وقتی امروز برم‌حمام سرم بوی بد میگیره کلافهه شدم نمیدونم چکار کنم،عزیزم لباس های نخی بپوش پلاستیکی خوب نیست

لطفااا همگی امضا کنن سایت این پایین قرار میدم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                           https://www.karzar.net/136819