2777
2789

30 به بالا نرمال هست 

کلا برا من ۳۰ بود طی بارداری

توالت فرنگی برو 

یبوست نباش 

پله بالا پایین نکن 

استراحت نسبی باش کمتر نشه 

البته نحوه سونو 

شکم خالی و پر تمام اینا اثر میذاره به اندازه طول در طی سونو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول سرویکست خیلی خوبه چراانقد نگرانی

من انومالی ۳۵ بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
علایمت چی بود؟ لک بینی و خونریزی داشتی؟من کمردرد و لگن درد دارموای چیه حاملگی اخه پر از استرسجنسیت ن ...

بچم پسره بهم گفتن احتمالا زودتر از موعد دنیا بیاد

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
شما سیسمونی خریدی؟ سنو وزن کی میری؟تاریخ زایمان کی بهت دادن؟

والا من چون خونم یه اتاق داره دیگه سیسمونی انچنانی نگرفتیم تخت و کمد و … نداره همون لباس و کالسکه و کریر و این چیزا گرفتیم

تاریخ زایمان طبیعی رو ۱۱ آبان داده ولی من سزارین میخوام

سن و وزن هم رفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من چون خونم یه اتاق داره دیگه سیسمونی انچنانی نگرفتیم تخت و کمد و … نداره همون لباس و کالسکه و ...

منو ۲۰ابان داده طبیعی رو 

منم چون مستاجریم نگرفتم تخت و کمد اینا رو فقط ضروریا رو گرفتم انشالله به خوشی زایمان کنی واسه منم دعا کن❤️

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
منو ۲۰ابان داده طبیعی رو منم چون مستاجریم نگرفتم تخت و کمد اینا رو فقط ضروریا رو گرفتم انشالله به خو ...

بهترین کارو کردی من لباس کوچیک اینا هم زیاد نگرفتم گفتم بچه زود رشد میکنه میمونه دستم 😁 

ایشالا به سلامتی و سر موعد زایمان کنی و بچه رو بغل کنی. 

اسم انتخاب کردی براش؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهترین کارو کردی من لباس کوچیک اینا هم زیاد نگرفتم گفتم بچه زود رشد میکنه میمونه دستم 😁 ایشالا به س ...

اسم هنوز انتخاب نکردم اصلا 😁