2777
2789
عنوان

بچه ها ب نظرتون این سقطِ عکس

236 بازدید | 30 پست

من طبق پریودی ۹ هفته و ۵ روزمه 

هفته پیش جمعه شب افتادم ب خونریزی از دو روز قبلشم لکه بینی داشتم . تا ب خودم اومدم ک نوبت بگیرم برا سونو و متخصص زنان طول کشید چون سونو فقط سه شنبه ب بعد نوبت داشت . سه شنبه صبح ی لخته دفع کردم ک یه حالتی داشت و همش خون نبود (عکسشو اول میزارم )  فک کردم سقط شده . رفتم سونو گف بچه هست و شش هفته ای ضربان هم داره اما هنوز ضعیفه . بعد رفتم پیش متخصص زنان ایزوپرین بهم داد و پروژسترون ۴۰۰ ک گف واژینال بزار . شبش ک شیافو گذاشتم صبح خونریزی شدید داشتم و ی لخته دیگه ازم اومد (عکس دوم ) شبش دیگه شیافو از مقعد گذاشتم فرداش خیلی بهتر بودم نسبت ب روزقبل 

حالا ب نظرتون سقط شده ؟ 

سونو هم دو هفته دیگه نوبت داده

اینم بگم ک من چند ماه پیش ی سقط داشتم تو ۶ و نیم هفته اما اصلا اینجوری نبود بزگتر بود و کلی لخته بزرگ دفع کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دفعه پیش سقط کردم همینجوری بود اما اینبار متفاوته . ن کامل لختس نه کامل گوشته

لخته اس جنین نیست 

امیدت بخدا باشه 

انشالله میری سونو هماتوم دفع شده و جنین سالمه

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
لخته اس جنین نیست امیدت بخدا باشه انشالله میری سونو هماتوم دفع شده و جنین سالمه

آخه ی چیزی بهش چسبیده ست انگار

شوهرم میگه حتما چون سقط شده داری بهتر میشی و خونریزیت کم شده 

شما سقط داشتی؟

آخه رفتم سونو گف شش هفته ای هنوز

باشه عزیزم احتمالا لقاحت دیر بوده. بازم برو سونو اگه قلب تشکیل شده حتما استراحت مطلق باش و شیاف بذار تا خونریزی ات قطع بشه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
آخه ی چیزی بهش چسبیده ست انگارشوهرم میگه حتما چون سقط شده داری بهتر میشی و خونریزیت کم شده شما سقط د ...

نه مطمینم جنین دفع نشده 

فقط خدا کنه رفتی سونو قلبش بزنه 

اصلا تکون نخور شیاف بزار و استراحت مطلق 

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹