2777
2789
عنوان

شوهرم دست شمرو از پشت بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 68 پست

شوهرت لاغر و ضعیف نیس یا کمر درد نداره؟

اگه هست حق داره نخوادونتونه بغلش کنه  با مهربونی هم بچه راضی میشه وقتی هنوز خونه نرسیدین شروع کنی به بیدار کردنش که بخودش بیاد

منم بچم ۵ سالشه توماشین می‌خوابه نه خودم ن شوهرم بغلش نمی‌کنیم بیدارش می‌کنیم البته با آرامش اونم عادت کرده

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیفهمم چطوری هم بد شوهره رومیگین هم باهاش زندگی میکنین فازتون چیه چطوری روتون میشه دیگه ادم یکوق ...

این بنده خدا خواست ی خورده دلشون خالی کنه درد و دل می‌کنه نمیشه که برای زدن بچه فورا جدا شود 

ببین عزیزم اگه میخاستی بغلش کنی خب همون اول بغلش میکردی نمیذاشتی گریه کنه اصلأ بدوم وقتی پدرش هرچند اشتباه داره ی رفتاریو با بچه انجام میده خودتو فورأ ننداز جلو ک بچتم اینجوری تا ی ساعت ساکت نشه اینجوری هم شوهرتو ادب کردی هم بچتو میذاشتی خودش گندی ک زده رو درست کنه تا گریه بچه رو درنیاره بچه هم وقتی ببینه پشت داره هی گریه میکنه پرو بازی درمیاره دیشب برادر شوهرم گرفت بچشو زد جاریم هی وایساد نازشو خرید مادرشوعرم با برادرشوهرم دعوا کرد چرا بچه رو میزنی بچه همونجا وایساد هرچی از دهنش دراومد ب باباش گفت بد دوباره جاریمو مادرشوعرم وایسادن بچه رو دعوا کردن ک درست صحبت کن شاید اگه دخالت نمیکردن دو دیقه گریه میکرد تموم میشد 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
این بنده خدا خواست ی خورده دلشون خالی کنه درد و دل می‌کنه نمیشه که برای زدن بچه فورا جدا شود

داره میگه مجبوره پس یعنی اذیته توزندگی. دیگه چرا زدن بچه خیلی مهمه فردا بچه عقده ای میشع کمبود محبت هزارتامشکل

شوهرت لاغر و ضعیف نیس یا کمر درد نداره؟اگه هست حق داره نخوادونتونه بغلش کنه با مهربونی هم بچه راضی ...

الان میان میگن شما ک حتی نمیتونید بچتونو بغل کنید چرا بچه دار شدید🤣🤣🤣

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

فکر کنم شوهرت مشکل اعصاب داره عزیزم حتما مشاوره برید و در صورت نیاز ببرش روانپزشک 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
آخه نصف شب بود بچه وحشت کرد

سلام

دخترروحیه لطیفی داره، به شدت بایدرابطه اش باپدرش خوب باشه

کلا همسرتون همیشه اخلاقش این؟

اگراین بگیدتغییررویه بده،

فرداروزی، دخترتون، کمبودمحبت داشت، نره خارج ازخونه گول جنس مخالف بخوره، توزندگی مشترکش به مشکل برنخوره و..

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
2810