2777
2789

اخرین بار اول امسال رفتم خونه برادرم.رفت تا سال بعد بیشترم بخاطر تفاوت نوع زندگی مذهبی بودن یا نبودن یا حتی اختلافات خواهر برادری و مهمتر از همه اینکه هیچ وقت کسیو نداشتیم نقش بزرگتر بازی کنه و نزاره خانواده از هم راحت دل ببرن.این بی کسی و تنهایی خیلی اذیتم میکنه.خصوصا اطرافم همه رفت و امد میکنن ولی ما نه 

خستم از این بی کسی و تنهایی

فقط خودم و بچم و شوهرم....تنها.تا میام کنار بیام با این حجم بزرگ بی کسی ی رفت و امد با دوستای شوهرم میکنیم ک متاهل هستن بعد همشون رفت و امدی با انرژی.بعد باز این بی کسی مفرد یادم میاد.الانم پریودم هی یادم میاد حالم بد میشه انقد ک گلاب ب روتون بالا اوردم چند بار خستم

چ کنم.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

منو خواهرم دوسال اختلاف داریم خیلی صمیمی هستیم 

از طریق زنگو پیام همیشه در ارتباطیم راه خونمونم خیلی دور نیست ۲۰ دقیقه

اما خونه هم دیگه سالی یکبار میریم‌

چون هر بار خونه مامانم برم یا اون بره هماهنگ میکنیم باهم اونجا باشیم و همو معمولا اونجا میبینیم😅😅

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم مثل شمام یه روز تصمیم دل از عالم وادم ببرم ظاهرا بادخانواده ام اوکیم ولی تو دلم واقعا هیچکسسسس برا مهم نیست باورتون نمیشه الان متنفرم بخوام برم خونه ی کسی قبلا همش دلم میخواست رفت وامد کنم ولی الان کاملا دل بریم