2777
2789

اخرین بار اول امسال رفتم خونه برادرم.رفت تا سال بعد بیشترم بخاطر تفاوت نوع زندگی مذهبی بودن یا نبودن یا حتی اختلافات خواهر برادری و مهمتر از همه اینکه هیچ وقت کسیو نداشتیم نقش بزرگتر بازی کنه و نزاره خانواده از هم راحت دل ببرن.این بی کسی و تنهایی خیلی اذیتم میکنه.خصوصا اطرافم همه رفت و امد میکنن ولی ما نه 

خستم از این بی کسی و تنهایی

فقط خودم و بچم و شوهرم....تنها.تا میام کنار بیام با این حجم بزرگ بی کسی ی رفت و امد با دوستای شوهرم میکنیم ک متاهل هستن بعد همشون رفت و امدی با انرژی.

چ کنم.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بهش فکر نکن چون الان اکثر مردم همینجورین

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
کلاس برو وقتت پرشه دوست پیدا کنمهارت یاد بگیر خیاطی آرایشگری نقاشی وووکسب درآمد کن

واقعا ب اینکار علاقه ندارم دوس دارم مغازه لوازم بهداشتی نوار بهداشتی پد اینا بزنم صد میلبون دارم فقط

خواهر ندارم ولی خونه برادر سالی یک بار عید به عید در حد نیم ساعت 

البته بزرگه الان یه دو سه سالی هست خونشون نرفتم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
واقعا ب اینکار علاقه ندارم دوس دارم مغازه لوازم بهداشتی نوار بهداشتی پد اینا بزنم صد میلبون دارم فقط

اگه از خودت کار داشته باشی اینقدر سرگرم میشه که نیازی حس نمیکنی به رابطه

منم فقط با خواهرم رفت و آمد دارم

شوهرامونم حتی نه فقط منو اون میایم و مبربم 

خونه داداشامم که سالی به ماهی اگه دعوت کنن میریم اونام همینطور 

سعی کن با شوهرم بچت بری بیرون 

حالا چرا خونه کسی 

پارک کافه و...اینا بهترین گزینه اس

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
منم فقط با خواهرم رفت و آمد دارمشوهرامونم حتی نه فقط منو اون میایم و مبربم خونه داداشامم که سالی به ...

نمیدونم خستم کلافه زندگی گوریده بهم

منم کلی دوست و رفیق و خواهرزاده و حتی خود خواهرم. بودن که الان در حد لایک کردنن فقط . هیچ رفت وامدی نیست هیچچچچچچچچچ حتی زنگم نمیزنن

تمام وقتمو برا بچه هام و شوهرم میذارم هروقت دارم از تنهایی دق میکنم میریم یه دور میزنیم یا میریم پارک ۴ تاادم میبینیم .

👻
نمیدونم خستم کلافه زندگی گوریده بهم

بخاطر اینکه با کسی رابطه نداری

منم همیشه تنهام نه دوستی دارم نه با خونواده شوهرم رابطه دارم

ولی سعی میکنم وقتمو بیشتر با شوهرمو پسرم بگذرونم

منم دلم میگیره میبینم بقیه با رفیقاشون جایی میرن مدام مهمونی هستن ولی چاره چیه 

باید یه جوری خودتو سرگرم کنی 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.