2777
2789
عنوان

آیا زنگ بزنم به شوهرش

868 بازدید | 45 پست

تو گوشی شوهرم دیدم یه زنه با شوهرم خیلی شوخی کرده ( همکارش بود )

اول فکر کردم مجرده و اطلاعاتش رو از یکی از دوستام گرفتم و فهمیدم متاهل هست و بچه بزرگش ۲۰ سالشه

حالا شماره شوهرش رو گیر آوردم 

زنگ بزنم شوهرش؟

به شوهرم گفته بود , سلام آقای فلانی منم گل گلی 😶😐

شوهرمم سین زده بود

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر در این حده نه ممکنه چیزی نباشه تو چشم شوهرت هم خوار میشی.

بجاش با شوهرت صحبت کن یا تو محل کار همسرت سر بزن یبار به اون خانم با لبخند نشون بده رئیس کیه 🤷🏻‍♀️

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
قبل از اینکه زنگ بزنی به شوهر اون شوهر خودتا ادم کن

دقیقاً چطو شد؟

یکی میاد با شوهرت بی دلیل گرم بگیره، بدت نمیاد 😶😐

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
آره زنگ بزن بهش بگوووجن...ده گل گلی😑😑😑😑😑

چند روزه کلا عصبیم

واقعاً امروز میخواستم زنگ بزنم شوهرش 

اگر در این حده نه ممکنه چیزی نباشه تو چشم شوهرت هم خوار میشی.بجاش با شوهرت صحبت کن یا تو محل کار همس ...

آره باید به بهونه ای برم

چرا یکسری علائم رو نمیشه ارسال کرد

حتما شوهر شما هم یه جوری رفتار کرده که این خانوم به این حد از گستاخی رسیده

هعی شاید 

نمی‌دونم 

چطو آدمش کنم

زنگ بزن عزیزم بگو زنت ب چ حقی ب شوهر من پیام میده و کرم میریزه بگو غیرتتون کجا رفته؟

😐

آفرین با همین فرمون تو زندگی واقعی برو جلو دشمن تراشی الکی کن برای خودت

الهه سیاستی یعنی 😐

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
😐آفرین با همین فرمون تو زندگی واقعی برو جلو دشمن تراشی الکی کن برای خودتالهه سیاستی یعنی 😐

با شماره فیک زنگ بزنم

2810