2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم قهر و به خواهر شوهرم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی تاپیک قبل همین اسکرین هاگذاشتی گفتی زنداداشت پیام داده الان میگی به خواهرشوهرم پیام دادم

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️،اگرباکسی آشناشوم به خودم یادآوری میکنم اوهم یک انسان عادی است وسعی میکندراهش رادرجهان بیابد،نیاز به قهرمانی ندارم تامن رانجات دهد:)!🕊•

تاپیک قبلت ک خواهرشوهر بودی 

تا دیدی همه حقو به عروس میدن، با خودت گفتی عهههه برم یه دروغ دیگ سر هم کنم 

نی نی سایتیا رو سر کار بزارم 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

دادن پیام به خواهر شوهرت خیلی اشتباه تو اگه اولویت شوهرت بودی هیچ وقت ولت نمی کرد خودش بره 

از قوم شوهر هیچ توقع و انتظاری نداشته باش به فکر زندگی خودت باش چیکار به اونا داری 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

@niniyar_3    

@niniyar_5    

سلام تاپیک سر کاریه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
به خاطر حرفهات فقط به خدا اگذارت کردم. همین و بسبرو بیرون از تاپیک

وا خب یه مشت دروغگو ریختین تو سایت بعد باید ما شما رو به خدا واگذار کنیم 

هر چند هیچکی شما رو گردن نمیگیره 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

سایت شده بچه بازی

این خانوم دلش پر 

یه مشورتی خاست

بچه کوچولوهای سایت دنبال زیر بغل مار

انگار خانم استارتر نمیدونه میرید تاپیک قبلش نگاه میکنید

استارتر فقط خواسته قضیه رو از دو منظر خاهرشوهرو زن داداش نظر بپرسه

2810