2777
2789

اوووووه بسیااار

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تمام زندگیم رو باختم و بعد عشق اولم دیگه سرپا نشدم💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
خب دو مورد اش تعریف کن ازین بسیار که عشق دومشون به ازدواج ختم شده و طرف راضی تره

تعریف خاصی نداره اخه😂از اطرافیان زیاد بودن که دومین بار،سومین بار عاشق شدن و حتی بیشتر و بالغانه تر 

و الان خوشبختن کاملا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
خودم فک میکردم دیگه نمیتونم ولی الان برای همسرم جونمم میدم

بعد چند وقت از جدایی نفر اولی با همسرت اشنا شدی؟

ـیعنی الان حس میکنی عشقی که به  همسر فعلیت داری خیلی بیشتره؟    یکم تعریف میکنی

خودم

یه عشق یک طرفه داشتم بد نبود

ولی عشق دومم ماه بود به نامزدی هم رسیدیم

ولی خب سر مشکلات خانوادگی جدا شدیم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
خودمیه عشق یک طرفه داشتم بد نبودولی عشق دومم ماه بود به نامزدی هم رسیدیمولی خب سر مشکلات خانوادگی جد ...

اون اولی رو خیلط عاشق بودی؟  بعدس داغون نشدی؟ و دونی که اومد حس میکردی حسی که بهش داری ایا بیشتزه؟

اون اولی رو خیلط عاشق بودی؟ بعدس داغون نشدی؟ و دونی که اومد حس میکردی حسی که بهش داری ایا بیشتزه؟

۵ سال دوسش داشتم

چرا چند سال دور بودن سخت بود

آره 

خیلی بیشتر 

اولی توی اوج خامی بود ولی دومی توی پختگی بود

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟