2777
2789
عنوان

باعث شدم بچم سقط بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 56 پست
نه بابا دلت میاد.بخاطر خودت میگم چون پارسال تو شرایطت بودم.سه ماه فیکس گریه میکردم بخاطر بچم ک نمی‌د ...

روانپزشک نرم؟

روانشناس کافیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
نه بابا دلت میاد.بخاطر خودت میگم چون پارسال تو شرایطت بودم.سه ماه فیکس گریه میکردم بخاطر بچم ک نمی‌د ...

بنظرت منم یه روز خوب میشم؟

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله میدونم افسردگیهولی خب روانشناس خوب پیدا نکردم یکیو زنگ زدم یکیو پیام دادم راضی نبودم نتونستن حال ...

منم از بس تاپیک زدم از ناله کردم همه دوروبریام خسته ان، دیگه الان فقط تو خلوتم گریه میکنم تا کسی متوجه نشه

نه عمدی نبود ولی من مقصر بودمجایی هم که هستم امکانات نداره لکه دیدم ولی چون تکرار نشد نرفتم شهردیگه ...

وای عزیزم‌چرا خودت و مقصِر میدونی؟ 

تقصیر تو نیست 

انشاا... دفعه ی بعدی بارداریِ موفقی خواهی داشت 

تا خدا نخواهد برگی از درخت نمیفته عزیزم

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
الهی بمیرم عزیزم، چقدر گریم گرفت😭😭خب پس اونا که سقط عمدی کردن چرا اصلا ناراحت نمیشن، ولی ماها انقد ...

خدا نکنه عزیزم . اونا که عمدی سقط میکنن قاتلن ، قاتل هم احساس گناه نمیکنه اما ما حس مادرانه داریم . قربونت برم اره خداروشکر باردار سالمی داشتم . برای تو هم ارزوی بارداری سالم میکنم 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
اره عزیزم همون روانپزشک کافیه.چیزیت نیست ک یه اتفاقی افتاده باهات صحبت می‌کنه خیلی بهتر میشی.انلاینم ...

ممنون گلم 

نمیدونم چرا هنوز اینجوریم

میدونم اونایی که خودشونو مقصر نمیدونن زودتر براشون عادی میشه

ولی من چون خودمو مقصر میدونم همش خودخوری میکنم کلا داغون شدم

اللهم عجل لولیک الفرج
وای عزیزم‌چرا خودت و مقصِر میدونی؟ تقصیر تو نیست انشاا... دفعه ی بعدی بارداریِ موفقی خواهی داشت تا خ ...

چجوری باید این مدتو بگذرونم؟

اللهم عجل لولیک الفرج
من چی بگم که نه لکه داشتم نه درد داشتم، ویار وحشتناک داشتم ولی دوهفته بود بچم تو شکمم مرده بود و خبر ...

به این چیزا نیست من خودم هر دارویی فکر کنی خوردم تا بچه نمونه  کارم به بیمارستان کشید خونریزی شدید  تا دم اتاق عمل رفتیم برای کورتاژ ولی نیافتاد.   الانم به دنیا میخواد بیاد. کلا به خواست خداست