2777
2789
عنوان

باعث شدم بچم سقط بشه

1006 بازدید | 56 پست

سه ماهم بود

تاپیک قبلمو ببینین

پیش روانپزشک و روانشناس که نرفتم ولی نمیدونم اونا میتونن کمکم کنن یا دیگه کار از کار گذشته و قراره همینجور مضطرب و با عذاب وجدان شدید و افسردگی بمونم

نمیدونم دیگه تا آخر عمرم میتونم لحظه ای کاملا واقعی شاد باشم

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم ؟ عمدی سقط کردی؟

نه عمدی نبود ولی من مقصر بودم

جایی هم که هستم امکانات نداره لکه دیدم ولی چون تکرار نشد نرفتم شهر

دیگه این عذاب وجدان تا آخر عمر با من هست

اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم منم در دقیقا در شرایط توام، الان ۱۰ روزه بچه ۴ ماهمو از دست دادم، همه جوره خودمو عذاب میدم و سرزنش میکنم، ولی واقعا ما تقصیری نداریم اون بچه قسمتش همین بوده،

من الان داغونم هرروز زجه میزنم، با روانشناس هم صحبت کردم میگه اصلا نباید خودتو مقصر بدونی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته چه برسه بچه !

من دیدم کسانی که کلی دارو خوردن و هرررکاری کردن که سقط بشه ولی نشده 

چرا نشده؟ خدا رو دست کم گرفتن تو این قضیه بهشون یادآوری شده که خواست خدا بالاتر از خواست شماست 

حالا شما ندونسته شاید کار پر خطر کرده باشی ولی اگر خدا تصمیمی غیر از اینی که اتفاق افتاده داشت قطعا همون میشد 

به خودت سخت نگیر و برو پیش روانشناس 

نه عمدی نبود ولی من مقصر بودمجایی هم که هستم امکانات نداره لکه دیدم ولی چون تکرار نشد نرفتم شهردیگه ...

عزیزدلم می‌دونم سخته ولی عذاب وجدان نداشته باش انشالله دوباره باردار میشی ویه بچه سالم و تندرست و بغل میگیری ،به خواست خدا ایمان داشته باش 

نه عمدی نبود ولی من مقصر بودمجایی هم که هستم امکانات نداره لکه دیدم ولی چون تکرار نشد نرفتم شهردیگه ...

عزیزم تاپیکتو خوندم اصلا خودتو مقصر ندون عمدی نبوده که 

لکه بینی هم هررر دکتری وقتی لکه داری اگه ادامه نداشته باشه میگه سونو اینا لازم نیست. 

تو هیییچ تقصیری نداری

خواست خدا بوده 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من چی بگم که نه لکه داشتم نه درد داشتم، ویار وحشتناک داشتم ولی دوهفته بود بچم تو شکمم مرده بود و خبر نداشتم،

دکترم گفت مگه نگفته بودم دمیترون نخور، دنیاروسرم خراب شد که بخاطر خوردن دمیترون بچمو کشتم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم تاپیکتو خوندم اصلا خودتو مقصر ندون عمدی نبوده که لکه بینی هم هررر دکتری وقتی لکه داری اگه ادام ...

ولی خب آبریزش داشتم از یکی دو نفر پرسیدم گفتن نه تو سه ماهگی کیسه آب سوراخ نمیشه حتما از ترشحاتته

منم دیگه پله رفتم و اینا روز بعدش انقباض گرفتم کیسه آبم پاره شد

هنوز تو شوکم میدونی

وقتی دقیقا قبلش رفتم دکتر و همه شرایطمو گفتم گفت هیچ مشکلی نیست 

صدا قلبشم شنیدم ولی دو سه ساعت بعدش کیسه آبم پاره شد و تمامم.....

اللهم عجل لولیک الفرج
من چی بگم که نه لکه داشتم نه درد داشتم، ویار وحشتناک داشتم ولی دوهفته بود بچم تو شکمم مرده بود و خبر ...

وااای خدا کاملا میفهمم چی میگی داغونم یعنی داغون

اللهم عجل لولیک الفرج
ولی خب آبریزش داشتم از یکی دو نفر پرسیدم گفتن نه تو سه ماهگی کیسه آب سوراخ نمیشه حتما از ترشحاتتهمنم ...

قربونت برم دکتر هم که رفتی ، تو هر کاری که می‌دونستی و میتونستی انجام دادی ، صددرصد خواست خدا بوده 

پس خودتو اصلا مقصر ندون

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من چی بگم که نه لکه داشتم نه درد داشتم، ویار وحشتناک داشتم ولی دوهفته بود بچم تو شکمم مرده بود و خبر ...

عزیزم من تمام مدت بارداری تا روز آخر روزی دو تا دمیترون می‌خوردم ، هیچی هم نشد، ربطی به اون نداره، همه مصرف میکنن