(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بیاحترامی)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تـوعَمیقتَرینوابَستگیِمَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌