2777
2789
عنوان

خانما زودبیاید دارم سکته میکنم

777 بازدید | 40 پست

من شوهرم خیلی خیانت کرده ولی همش انکار میکرد،دیشب خاب بود گوشیشو برداشتم دیدم یه فیلم هست تو گالریش،بادوستش زن بردن ویلا فیلم گرفته بود،  بعد امروز صبح بیدارش کردم نشونش دادم گفتم این چیه،من یه روزم نمیمونم باهات،میگه اشتباه کردم غلط کردم اولین بارم بود(مطمعنم دفعه اولش نیست)توروخدا ببخش و این حرفا،میگه ابروم میره خودمو میکشم بخدا،میگه هرکاری بگی میکنم فقط ابرومو نبر.شما جاق من باشید چکار میکنید،میدونمم ذاتش خرابه درست نمیشه الانم از ترسش به التماس افتاده

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو به یه شرطی می‌بخشم ببرش محضر تعهد رسمی بگیر که دفعه بعد هر گونه خیانت ازش ببینی یا دیگران ببین چه پیام چه دیداری چه هم خوابی با زن دیگه حکم طلاق جاری بشه و مهریه تمام و کمال دریافت میشه 

خودمم میگم درست نمیشه همش باید با شک زندگی کنم،ا

ببین آسیب روحی که داری میبینی اعصاب بهم ریخته ات 

خودت مهم تری دندون لق بکن بنداز دور 

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی....