2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه میاین

173 بازدید | 31 پست

دخترم حساسیت داره قسمت جلوی بدنش بخاطر خوردن ماست اگزما زده الان که پوشکش میکنم یبار که ادرار میکنه فقط جیغ میزنه وگریه میکنه ادرارشم بوی تیزی گرفته که موقع تعویض پوشک مشخصه کسی بوده بچش اینجور باشه هرچی پمادم میزنم فایده نداره اگزماش کمتر شده اما باز گریه میکنه

مطمئنی ماله ماسته؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم همین ماست رو خورد اگزما زد اولین سری بود ماست دادم

دیگه بهش ماست نده و ببرش دکتر عزیزم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ای بابا خب ببرش دکتر بچه ی من دندوناش میخاس در بیاد اسهال ک میکرد کل بدنش زخم میشد ینی دهنم سرویس شد اون مدت بسکه گریه میکرد 

وای از اون روزاا 

دو بار بردم بستریش کردم بیمارستان

پماد کالاندولا بزن یکم باز بذار هوا بخوره خوب میشه،خواستی پوشکش کنی با شامپو بچه و آب خنک بشورش،برای باز گذاشتن هم مامانم تو سیسمونی از این پارچه هایی ک برای مشما کردن بچه میذارن گذاشته بود از اونا داری بپیچ دورش خیلی سفت نباشه اینجوری زودتر خوب میشه

ای بابا خب ببرش دکتر بچه ی من دندوناش میخاس در بیاد اسهال ک میکرد کل بدنش زخم میشد ینی دهنم سرویس شد ...

الهی بمیرم  والا یه خانواده ای دارم مدام غر میزنن میگن الکی بچه رو میبری دکتر 

الهی بمیرم والا یه خانواده ای دارم مدام غر میزنن میگن الکی بچه رو میبری دکتر

الکی!!!! 

بچه گناااه داره یا خدا چقد اعصابم خرد شد😔 ببرش دکتر حتماا نزار اینجوری اذیت شه چن سالشه ؟ کوچولوئه؟

پماد کالاندولا بزن یکم باز بذار هوا بخوره خوب میشه،خواستی پوشکش کنی با شامپو بچه و آب خنک بشورش،برای ...

ممنون عزیزم پماد کالاندولا رو هرسری با بدبختی میرنم اصلن نمیزاره  شامپوبزنم فقط گریه میکنه

الکی!!!! بچه گناااه داره یا خدا چقد اعصابم خرد شد😔 ببرش دکتر حتماا نزار اینجوری اذیت شه چن سالشه ؟ ...

اره فکر میکنن بچه من‌ اصلن مریضی نمیگیره الکی میبرمش دکتر 😑