2777
2789
عنوان

مامانم بهم حسادت داره بهم میگه ترشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 20 پست
واقعا در عجبم که هنوز انقددد ناآگاهید ارههه مادر و حسادت

از مادر خودشیفته بعید نیست!!!

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از مادرا از نظر روحی روانی سالم نیستن حسادت که چیزی  نیست صدبرابر بدتر سر بچه هاشون میارن

استارتر منظورم مادر شما نیستا به خودت نگیر کامنتا رو میگم که هنوز همه ی مادرا رو ایده آل و فرشته میدونن!!

واقعا در عجبم که هنوز انقددد ناآگاهید ارههه مادر و حسادت

یه رفتار اینه مثلاً همیشه اگه داداشام چیزی بخرن، خونه ماشین

خیلی خوشحال میشه

ولی برا من نه

ما همه خواهر برادر ها همه ازدواج کردیم

قشنگ متوجه میشه آدم

و بسیار برای آدم زجراوره

نمیخوام باور کنم

با تمام توان منو تخریب میکنه و به اعتماد به نفسم اذیت میشه فکر نکنم چیزی جز حسادت باشه

والا منم مادر سختگیری داشتم. شاغل بودم به هر طریقی ازم پول میگرفت و خرجِ بقیه خواهر برادرام میکرد. همیشه حس میکردم ازم سوء استفاده میکنه. ولی وقتی مادر شدم متوجه شدم سختگیراش در واقع نگرانی بوده و پول گرفتناش یجورایی بخاطر این بوده که دلش میخواست همه بچه هاش تو رفاه باشن و دلسوزی میکرد هرچند به اشتباه چون اونام باید خودشون تلاش میکردن. ولی خب مادرِ دیگه...الان سه تا بچه دارم و بیشتر درکش میکنم.

وقتی با شوهرم دعوام بشه اینقدر با آب و تاب گوش میده وسعی میکنه زیر و بمش رو دربیاره

ولی وقتی از خوبی شوهرم میگم یهو میگه این همونی هس که فلان کارو کرد اصلا چش نداره خوبی زندگیتو ببینه

در حالیکه برا داداشام برعکسه

میزنه برا اینکه داداشام از نظر مالی و همه چی از ما خواهرا سرتر باشن

والا منم مادر سختگیری داشتم. شاغل بودم به هر طریقی ازم پول میگرفت و خرجِ بقیه خواهر برادرام میکرد. ه ...

منم بچه دارم دوتا دختر

از بس مادرم پسر دوست هس و دختر را رو دوست نداره

من الان دوتا دختر دارم برا همه تجربه هایی که داشتم بخصوص در مجردی دوست ندارم هیچوقت پسر داشته باشم

نمیدونی اینجا مادرو مقدس و بدون اشتباه و اخلاق بد میدونن🤣🥴

در ذهن ما نهادینه شده

با همه این حرفایی که زدم اصلا درک نمیکنم این رفتار مادرمو

شاید سنم بیشتر شه بفهمم!

اما همه این رفتارا مثل یه زخمه که گاهی سر باز میکنه و درگیر گذشتت میکنه 😔

در ذهن ما نهادینه شدهبا همه این حرفایی که زدم اصلا درک نمیکنم این رفتار مادرموشاید سنم بیشتر شه بفهم ...

نمیشه گفت هر مادری بهشت زیر پاشه!

اونا هم ادمن خوب و بد دارن

ربطی به مادر بودنشون نداره