2777
2789
عنوان

مادران عزیز لطفا راهنماییم کنین

229 بازدید | 26 پست

سلام

پسر ۶سالهونیمه دارم از وقتی بدنیا اومد بیقرار بود ،عصبی،به بچه ها میزد گاز می گرفت ،بازی گروهی اصلا نمیتونه انجام بده ،لجباز ،خراب کار،حراف،تاهمین امروز کلید درو گم کرده،کارت سوخت و عابربانک هزااااربار

دوتا مشاور بردمش میگن ببش فعال نیس نافرمانه اما خب تمرکزش کمه و پدرسوختگیش زیاد هرچی باهاش حرف میزنم اصلا انگار نفهمه، زبون درمیاره و میره

خلاصه که طعم شیرین مادر بودن رو توی این شش سال نچشیدم هیچجا جام نیست

اگر بچه ای مشابه بچه ی من داشتین و راه حلی دارین لطفا برام یادداشت بزارین 

اندازه ی یک دنیا دلم گرفته ،معده و دست درد عصبی گرفتم💔

ای بابا پسر خواهر منم همینه اینقدر دنبالش کرد آخر باعث سد دیسک کمر عمل کنه تازه به شدت بد غذا و نخورم هست،اصلا درس نمیخونه جونش تو کلاس اول دراومد،فقط جایی میره اخلاقش خوب میشه،مادرش میگه شانس منه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور باهاش رفتار می کنی؟

بچه که بوده اگر طبق میلش کاری و انجام نمی دادید ،گریه می کرد چکار می کردی؟ تسلیم می شدی؟

چقدر در طول روز بی دلیل بغلش می کنی؟

توی طول روز بهش می گی تو پسر خوبی هستی؟

وقتی کار بدی انجام می ده دقیقا چی می گی بهش؟ چطور خطابش می کنی؟؟؟ 

بچه ها نگاه می کنند تکرار می کنند...

رفتار و عکس العمل کودکتان رو در خودتون و همسرتون و اطرافیانتان جستجو کنید..

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
فقط با تو اینجوریه یا با بقیه هم همینجوریه ؟ مثلا پیش خاله و عمه و غریبه

همه جا همینه تو خونع با باباش دیگه روانی شدیم انقدر اذیت میکنه تا در نهابت بهش بزنیم بشینه

بخدا وقت براش میزاریم کلاس شنا زردیمش بعد چند جلسه گبت نمیرم سفال،....

بچه هارو دوست داره اما اذیت میکنه خمش

منم دارم. بیقرار و عصبی. پر حرف و بسیار گریه کن.

بسیار داد میزنه و با صدای بلند گریه می‌کنه.

بیش فعاله و دارو میخوره. روزایی که دارو بدم خیلی خوب و آرومه و میشینه. اما دارو بهش نمیسازه و تیک عصبی از دارو میگیره. من بیشتر موقع مهمون میاد یا میریم مهمونی بهش میدم . اگه چند روز پشت سر هم دارو بدم تیک میگیره بچم.

از دستش بیماری روحی روانی گرفتم. یه آدم دیگه شدم. منم عصبی شدم از دستش. افسردگی گرفتم. انگار تموم نمیشه اذیت هاش و پرحرفی هاش و خراب کاریهاش. البته ناشکری نمیکنم 

اونایی که بچه ی معلول دارن که حتی نمیتونه خودش راه بره یا آب بخوره پس چی بگن!

چطور باهاش رفتار می کنی؟بچه که بوده اگر طبق میلش کاری و انجام نمی دادید ،گریه می کرد چکار می کردی؟ ت ...

پدرش همیشه هرچی خواسته برآورده کرده ،هرجا میریم به وسایل همه میچسبه اما نودش به کسی وسایل نمیده

بچه خودم اینطوری نبود اما اطرافم این مدلی داریم بنظرم یکم زمینه ارثی حداقل من تو این دو سه مورد اینطوری دیدم مثلا حتی شبیه رفتار عمو یا دایی یا پدربزرگ منظورم اینه لزوما پدر و مادر نه ! بنظرم غلقشو پیدا کن ببین با چی آروم میشه بعضیاشون تشویق دوست دارن یک کار درست انجام میده هی تکرار کن و کارشو بزرگ. تر از واقعیت نشون بده در مقابل کار بد رو بصورت داستان از یک همسنش که به دردسر کشیده تعریف کن مثال: وسیله ای رو می‌شکنه بگو فلانی همچین اتفاقی براش افتاد و دستش برید مجبور شدن ببرن بیمارستان تا بخیه بزنه ، یکم خسته کننده اس اما باید صبوری کنی و اصلا عصبانیت نشون ندی 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
منم دارم. بیقرار و عصبی. پر حرف و بسیار گریه کن.بسیار داد میزنه و با صدای بلند گریه می‌کنه.بیش فعاله ...

خداشاهده ۲۰کیلو کم کردم از غصش روانی شدیم همش خرتبکاری ،یه اسباب بازیو ۲۴ساعت نداره خودخواهو لوس

کم اوردم

امشب وسط نماز گریم گرفت 

خداشاهده ۲۰کیلو کم کردم از غصش روانی شدیم همش خرتبکاری ،یه اسباب بازیو ۲۴ساعت نداره خودخواهو لوسکم ا ...

منم خیلی از دستش گریه کردم. خیلی زیاد. آرزوی مرگ کردم. هیچ کس تو زندگیم به اندازه ی پسر بزرگم منو عذاب نداده. تمام موهام تو این هفت سال سفید شده.

اگه بیش فعالی باشه مثل پسر من تا حدود دوازده سالگی طول می‌کشه تا عاقل بشه

تا اون موقع پنج شش سال دیگه مونده.

اگه وضع مالی خوبی داری ببر مشاور کودک . و من یه مدت بردم نوروفیدبک کمی تأثیر داشت. باید زیاد ببری که من نتونستم ادامه بدم و کامل ببرمش

منم خیلی از دستش گریه کردم. خیلی زیاد. آرزوی مرگ کردم. هیچ کس تو زندگیم به اندازه ی پسر بزرگم منو عذ ...

من شهرستانم ،نورو غیدبک چیه میشه بیشتر توضیح بدی

الان پسرشما عالی شدع؟؟

بخدا من همیشه آرزوی مرگمو دارم میگم کاش سرزایمان مرده بود

انقدر بددهنه زندگی رو جهنم کرده شوهرمو عصبی

من شهرستانم ،نورو غیدبک چیه میشه بیشتر توضیح بدیالان پسرشما عالی شدع؟؟بخدا من همیشه آرزوی مرگمو دارم ...

یه روش درمانی هست. برای توجه و تمرکز خیلی جواب میده.

پسر من اصلا اهل پرخاشگری و زدن نیست.

اما اینکه با صدای بلند همه جا و جلو همه گریه می‌کنه خیلی بده.

و نافرمان هست بشدت.

توی سن هفت سالگی بچه ها باید بدونن که جلو دیگران و تو مهمونی رفتارشان باید چجوری باشه. اما پسر من نمیدونه. کارای عجیب جلو مهمون ها می‌کنه. خجالت میکشم همیشه.

دور خودش می‌چرخه. نمیتونه یه جا بشینه. همش با داداش کوچیکش لجبازی می‌کنه. اونو میترسونه. لجشو از عمد در میاره