2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه پشت سرهم دارین تشریف میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 35 پست
عزیزم دومی که باردار میشدین با توجه به کدوم منبع حمایتی بوده...مادری پدری خانواده ای کسی....از همونا ...

دوست داره بره پیش مامانم میگه من میخوام دختر مامان جون شم

مامانم هم شاغله نهایتا بتونه ی روز مرخصی بگیره دخترم اونجا بمونه

باید یه کارایی انجام بدی که هم برای  دخترت سرگرم کننده باشه هم پسرت

مثلا  شعر بخون

کتابای نقاشی تهیه کن

تلویزیون بزار

اسباب بازی

الان عاشق نقاشین به دختر بگو بره مثلا یع نقاشی بکشه بعدش  جایزه  بده

سعی کن  شعر  یادش بدی پسرت هم اروم میشه در کنارش

پسرت که الان باید زیاد بخوابه وقت برای دخترت هست

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرم و خواهرم کمکم کردن

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بچه های من ۲سال و ۳ماه اختلاف دارن . خیلی سخت بود مخصوصا برای پسرم ولی من تمام تلاشمو کردم که براش ک ...

دختر من زبانزد فامیل بود بس ک سر زبون داشت و خوش زبون بود، توجهم بهش فوق العاده زیاد بود و دائم باهم انیمیشن میدیدیم و میشدیم شخصیت های اصلی اون و باهم بازی میکردیم. 

الان خودم دلم خونه اشکام همینطور داره میریزه من ناتوان بچمو بیچاره کردم😭

دخترتون همسن دختر منه . منم تو اقذامم برا بچه دوم ولی متاسفانه هنوز نشده 

دخترم کل وقت منو میگیره قشنگ . یعنی امروز میخاستم تو خونه ورزش کنم نابودم کرد ولی خب چه میشه کرد بچه س دیگه 

همینجور. که مثلا داری بچه رو شیر میدی برا بزرگه شعر بخون کتاب قصه . براش خمیر بازی و اینا بگیر .بازی های که براش مفیده 

سعی کن مواقعی که پسرت خوابه باهاش وقت بگذرونی میدونم سخته ولی اونم بچته باید حواست بهش باشه گناه دار ...

انرژی برام نمیمونه

گاهی اوقات ضعف میکنم ولی خب حتی فرصت اینکه چیزی رو بخورم هم پسرم بهم نمیده

تو شرایطت هستم دخترم یک سال و دوماه پسرم چهار سال و چهار ماه منم بچه اولم خیلی بهم احتیاج داشت کمک ن ...

میشه کامل توصیح بدین چجوری استفاده کنیم؟ بچه های داداشم پیش ما هستن ۴ و ۵ ساله مدام باهم دعوا میکنن گریه و.... پسره همه چیز رو خراب میکنه کثیف کاری شلوغ کاری خدا شاهده دیوونه شدم پرخاشگر شدم مدام داد میزنم گاهی بچه هارو میزنم والله نه دیکه ذوقی برای ازدواج دارم نه برای بچه فقط میخوام حداقل تا وقتی خونه پدرم هستم آرامش داشته باشم ضعف اعصاب گرفتم به خدا خیلی دختر شاد و اکتیویم میام خونه اصلا حالم بد میشه 

کوچیکه اینقدر اذیتم میکنه ک دیگه توان ندارم بلند شم تموم انرژیمو میگیره😭

میدونم منم داشتم چکارمیشه کرد مادر این دخترت هم هستی باید برنامه بچینی 

خواهرکوچیمک دوتا بچه تفاوت سنی یکسال داره برنامه ریزی داره تا ۸میخولبه یه ساعت کاراش رو میکنه ناهرش هم میذاره تا دو با بچه هاش وقت مبگذرونه ظهر دوتاشون رو میخوابونه کارهاشو میکنه یه ساعت بعد یه ساعت میخوابه دوسه ساعت بابچه هاش وقت میگذرونه شام درست میکنه حاضری اخرشب هم کارهای موندشو میکنه که بچه هاش خوابن بخدا اگه ما بهش سربزنیم خودش پاره زندگیشو جاومیبره شوهرش خوشش نمیاد ماهم ولش کردیم