2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جناب آقای ............ میدونم میشه ایمیل فرستاد.....بهتره بری تو سایت های دیگه رو نگاه کنی تا منظورم رو بفهمی... اینم سایت برای نمونه..... hattrick.org این ساین خیلی امکانات زیادی داره.....کاش آقای مدیر یه نگاهی به این سایت بکنن شاید کاری ازدستشون بربیاد
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
شیرین جون من الان این تاپیک رو میبندم.... بای عزیزم.... بای آدمای محترم توی این تاپیک
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
اگر من یک مرد بودم برای خانم باردارم هر چی هوس می کرد می خریدم. خواهرمم را هم می آوردم که کارای زنم را می کرد. محیط خونه را برایش آرامش بخش می کردم. روزی هزار بار هم قربون صدقه اش می رفتم و برای داشتن یک زایمان راحت برایش نذر می کردم. ولی افسوس که من یک زنم و یک شوهر بی احساس دارم.می گفت زشته زن هوس کنه و لواشک و آلو بخوره.
اما از شوخی گذشته همه ما میدونیم این دنیا دار گذره و همه ما زندگی میکنیم تا زندگی ابدی خودمونو بسازیم و طبق احادیث بارداری و زایمان همه گناهان زن را پاک میکنه و زنی که به فرزند خودش شیر میده هر لحظه برای او اجر و حسنه مینویسند. اگه آقایون تو دنیا درد و رنجی تحمل نمیکنن خوب اون دنیا کارشون سختتر میشه. پس به نظر من ارزش داره ما خانمها این دردها را تحمل کنیم..........اما شما آقایون مراقب باشید با بی توجهی و خدای نکرده با انجام ندادن مسئولیتها و وظایفتون به همسرتون ظلم نکنید که اون موقع بعیده سر از بهشت دربیاریدددددددددددد
2810