2777
2789
عنوان

اگه بعداز رابطه زردچوبه با آب بخورم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 46 پست
به خودم مربوطه

اره به خودت مربوطه عزیزم ولی جامعه ای ک توش جک .ج..ده  زیاد باشه به بقیم مربوط میشه😔😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنی عقدی 😑5روزپیش که دوست پسر داشتی 😑توروخدا به خودتون رحم کنید این پسراخیلی کثیفن خودتونو حراج ...

والا خودشونو مث ج..ده ها میکنن بعدن میگن به خودم مربوطه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بله مشکلیه؟

من دعوانداشتم که طلبکارانه جواب دادی فقط خواستم بدونم شمابودی🙄

ال دی بخور از72ساعت بگذره جواب نمیده

زعفران و...فایده نداره

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️،اگرباکسی آشناشوم به خودم یادآوری میکنم اوهم یک انسان عادی است وسعی میکندراهش رادرجهان بیابد،نیاز به قهرمانی ندارم تامن رانجات دهد:)!🕊•

دم از لقب های مادرتون نزنید من و رلم داریم نامزد میشیم دیگه

گمشو بابا اسکول 

من به خودت توهین کردم نه مادرت چقد بیشخصیتی  و چقد ضعیف ک به خانواده طرف مقابلت توهین میکنی .... 

حتمااا میاد میگیرتت به همین خیال باش 😂😂 پسرا وقتی با یکی رابطه دارن دیگ ولش میکنن میرن کسیو میگیرن ک پاک باشه و بهشون پا نده فک کردی خودتو در اختیارش گذاشتی براش شیرین شدی؟😂از نظرش یه ه..زه ای ک یشب باهاش حال کرده بدبخت حقیر

چی میگی بابا

خودت چی میگی 

با دوست پسرت رابطه داشتی 

ولی انقد خنده دار حرف میزنیو بلد نیستی میگی زردچوبه بخورم😅😅

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
واقعا ال دی بخورم خوبه؟؟

ال دی براساس پریودی میخورن اگرتاریخت نزدیکه اوکیه

اگرنیست اورژانسی بخور

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️،اگرباکسی آشناشوم به خودم یادآوری میکنم اوهم یک انسان عادی است وسعی میکندراهش رادرجهان بیابد،نیاز به قهرمانی ندارم تامن رانجات دهد:)!🕊•

فعلا که به کوری چشم بعضی ها اومده گرفته

😂😂😂 در حال نامزدیی....🤌🏻😔بگردم الهی توهم زدی

تاریخم ۷ یا ۸ روز دیگست

اورژانسی بخور